12/08/2013: Ξυλοδαρμός πλανόδιου μουσικού Ρομ στην Αλεξάνδρεια

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Φασίστας έδειρε πλανώδιο Ρομά την ώρα που …κοιμότανε – Η αστυνομία τι έκανε μετά;


Μια πολύ σοβαρή καταγγελία δημοσιεύει σήμερα το σάιτ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ. Το δημοσίευμα αναφέρει μια ρατσιστικού τύπου επίθεση με ξυλοδαρμό ενός πλανώδιου μουσικού που είχε την “ατυχία” να είναι Ρομ. Ένας, που δεν κατονομάζεται, επιτέθηκε στον πλανώδιο μουσικό και τον έδειρε παρουσία του κόσμου που δεν αντέδρασε. Ο πλανώδιος κοιμότανε σε απόμενο παγκάκι και … ο φασίστας του επιτέθηκε.

Ωστόσο, αν και το περιστατικό έγινε γνωστό δεν έγινε γνωστό αν η αστυνομία επενέβη, έστω και κατόπιν εορτής για να συλλάβει τον ρατσιστιστή.

Το δημοσίευμα είναι πολύ σοβαρό και ως τέτοιο θα πρέπει να το δουν τόσο ο εισαγγελέας όσο και η αστυνομία. Τα περιστατικά αυτά είναι αποκρουστικά και θα πρέπει να παταχθούν τόσο σε νομικό όσο και σε κινηματικό επίπεδο.

Το δημοσίευμα είναι:

Τον ξυλοκόπησε την ώρα που κοιμόταν σε παγκάκι του πεζόδρομου της Αλεξάνδρειας

Μάρτυρες ενός βίαιου ρατσιστικού επεισοδίου έγιναν το βράδι του Σαββάτου, πολίτες στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας όταν ένας νεαρός ελληναράς επιτέθηκε εναντίον ενός πλανόδιου μουσικού Ρομ, την στιγμή μάλιστα που ο πλανόδιος κοιμόταν σε απόμερο παγκάκι του πεζόδρομου. Οι λόγοι(;) της επίθεσης δεν έγιναν γνωστοί άλλα όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης κανείς δεν μιλάει…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s