21/10/2015: Αναγραφή συνθημάτων στην είσοδο του Εβραϊκού νεκροταφείου στη Νίκαια

21/10/2015: Αναγραφή συνθημάτων (Raus, C(ombat)18 & σβάστικα) στην είσοδο του Εβραϊκού νεκροταφείου – Νίκαια

Ανάληψη ευθύνης στον ιστότοπο Combat 18 Hellas: 2015-COMBAT18HELLAS (σελίδες 1-2)

Αναδημοσίευση στον ιστότοπο ΑΜΕ: 2015-AME (σελίδες 2-3)

2015-10-22-evraiko-nektrotafeio-nikaia

Ανακοίνωση της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών:

Ξαναχτύπησαν οι θρασύδειλοι ναζιστές. Μετά την περσινή βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος, αυτή τη φορά στην είσοδο του Εβραϊκού Νεκροταφείου στη Νίκαια.

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών καταδικάζει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να ανακαλύψει και να δικάσει τους υπεύθυνους. Διαθέτουν και οργανωμένο ιστότοπο και όνομα, αποκαλύπτονται οι ίδιοι με προκλητικές ενέργειες και φράσεις γεμάτες μίσος και ρατσισμό.

Επαναλαμβάνουμε το μήνυμα που είχαμε στείλει στους βέβηλους και με άλλες τέτοιες ευκαιρίες: Δεν μας φοβίζετε. Είστε καταδικαστέοι στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας που θέλουν να ζουν μέσα σε περιβάλλον με σεβασμό στην διαφορετικότητα, με κατανόηση και αλληλεγγύη. Αυτή την Κοινωνία πολιτών καλούμε να ορθώσει ανάστημα απέναντι στο ρατσισμό και τις επαίσχυντες προκλήσεις των ναζιστών.

Η ανοχή αυτών των φαινομένων πλήττει την Κοινωνία ολόκληρη.

Ανακοίνωση του Κ.Ι.Σ.Ε. για τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου Αθηνών:

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του Ελληνικού Εβραϊσμού για τον βανδαλισμό της εισόδου του εβραϊκού νεκροταφείου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Οι ιερόσυλοι ρατσιστές ξεδιάντροπα προκαλούν με τις ανακοινώσεις τους ότι θα συνεχίσουν την βάρβαρη δράση τους.

Το ΚΙΣΕ και ο Ελληνικός Εβραϊσμός καλούν τις αρμόδιες Αρχές να κινητοποιηθούν για τη σύλληψη των δραστών και την απόδοση της δικαιοσύνης, καθώς και την πολιτεία και την κοινωνία να αποδείξουν έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, ότι στη χώρα μας δεν είναι ανεκτός ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός.

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015

Σχετικό άρθρο στο XYZ Contagion (2015-10-22-XYZ Contagion): Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)

29 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη “Σχετικά με την βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό /Combat 18/ και τις απειλές της μέσω διαδικτύου” και επισυναπτόμενες απαντήσεις Υπουργών 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s