29/04/2016: Ρατσιστικά εγκλήματα και κατάχρηση θρησκευτικού αξιώματος από Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Ρατσιστικό έγκλημα, παραβίαση αντιρατσιστικού νόμου, κατάχρηση θρησκευτικού αξιώματος … αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα που έπρεπε να οδηγήσουν σε δίωξη με τη διαδικασία του αυτοφώρου (άρα και σύλληψη) από την εισαγγελική αρχή του Μητροπολίτη Αμβρόσιου…

Είπε: «Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας», δήλωσε, ενώ για τους άθεους είπε: «Να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν».


Ν. Φίλης: Διασύρει την Εκκλησία ο Αμβρόσιος (Video)

Φίλης: Τζιχάντ όσα λέει ο Αμβρόσιος


«Να υπάρχει σεβασμός και στις διαφορετικές απόψεις», ζήτησε ο Ιερώνυμος

Στην ανάγκη να υπάρχει σεβασμός και στις διαφορετικές απόψεις στάθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από τα Ιωάννινα. «Η εκκλησία είναι ο πιο δημοκρατικός χώρος. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Δεν τιμωρεί η εκκλησία τον άνθρωπο για τις απόψεις του», υπογράμμισε ο κ. Ιερώνυμος.

Αναφερόμενος στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, είπε πως «είναι εκπρόσωπος μιας μερίδας, ενός λαού που σκέπτεται έτσι και οφείλουμε να τον σεβόμαστε» και πρόσθεσε ότι «όσοι δεν τον έχουν γνωρίσει τον παρεξηγούν. Είναι άνθρωπος με ενδιαφέροντα, αν πρόσεχε την ροή του λόγου του θα ήταν καλύτερα. Δεν το κάνει από κακία, απλά εκρήγνυται περισσότερο από ό,τι πρέπει».


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s