10/08/2016: Όταν το Lidl θρέφει το ρατσισμό

Όταν το Lidl θρέφει το ρατσισμό… Το ρωτήσαμε αν στο παρακάτω κείμενο το έκανε από βλακεία ώστε να επανορθώσει πριν πάμε στην Εισαγγελία Ρατσιστικών Εγκλημάτων το θέμα αλλά η απάντηση στη δική μας ανάρτηση, στη συνέχεια, έδειξε πως συνειδητά θρέφει το ρατσισμό.

lidl-ratsistiko-avgoustos-2016

 

Τα σχόλια που ακολουθούν είναι σε ανάρτησή μας στον τοίχο του Lidl Hellas

Lidl Hellas Καλησπέρα Panayote. Θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε πως όλοι οι πελάτες μας είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς και στόχος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα καταστήματά μας χωρίς να υπάρχει οποιουδήποτε είδους αναστάτωση. Για τον λόγο αυτό η ομάδα των social media αναλαμβάνει να καταγράφει και να προωθεί κάθε αίτημα ή παράπονο πελάτη στο αρμόδιο τμήμα.

Christina Michalou Το παράπονο της εν λόγω κυρίας ποιο ήταν; Ότι αντίκρυσε σκουρόχρωμους και ρομά μέσα στο κατάστημά σας; Είναι ορθό να απαντάτε σε τέτοιο σχόλιο λέγοντας πως θα ερευνήσετε το ζήτημα και θα προωθήσετε το παράπονο; Δεν σιγοντάρετε με μία τέτοια αντιμετώπιση την πεποίθηση της συγκεκριμένης κυρίας, σαν να παραδέχεστε ότι σας παρέθεσε ένα υπαρκτό πρόβλημα; Οφείλετε μία συγγνώμη από τους “σκουρόχρωμους” και τους ρομά πελάτες σας.

Panayote Dimitras Καταγράφουμε λοιπόν την επιβεβαίωση πως “σχόλια υβριστικού και προσβλητικού χαρακτήρα δεν είναι ανεκτά στη σελίδα μας σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογικής συμπεριφοράς” αλλά “σχόλια ρατσιστικού χαρακτήρα είναι ανεκτά στη σελίδα μας σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογικής συμπεριφοράς” …

Lidl Hellas Αγαπητέ Panayote, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα ρατσισμού, καθώς όπως σου εξηγήσαμε τέτοιου είδους ενημερώσεις που αφορούν στη λειτουργία των καταστημάτων μας οφείλουν να αποστέλονται από πλευράς μας στο αρμόδιο τμήμα.

Panayote Dimitras Αυτό ακριβώς λέει και η Χρυσή Αυγή. Τώρα επιβεβιαώνετε πως συνειδητά θρέφετε το ρατσισμό.

Eliza Goroya Πόσο απαράδεκτη απάντηση.

Eliza Goroya “‘οπως σου εξηγήσαμε”:
Και πατρονάρισμα και κακογουστιά ενικός οικειότητας.

Luke Kallia how about δεν αποφασίζετε εσεις (λιντλ) τι ειναι ρατσιστικό και τι οχι.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s