27/09/2016: Πρόεδρος Δημοκρατίας και Νέα Δημοκρατία στηρίζουν διωκόμενο για ομοερωτοφοβία Μητροπολίτη Μαντινείας!

dsc_0007_800x532
Πηγή φωτογραφίας σχετική ανάρτηση

Στο βίντεο που υπάρχει στην ανάρτηση αυτή (“ΝΔ- Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ στον Μητροπολίτη Μαντινείας” από το 12:20 και έπειτα) βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στηρίζουν το Μητροπολίτη Μαντινείας χλευάζοντας την ποινική δίωξή του για ομοερωτοφοβία, αδειάζοντας συναδέλφους τους της ΝΔ που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης και ανεχόμενοι τα υπονοούμενα του Μητροπολίτη κατά του Προέδρου της ΝΔ, ενώ ο ίδιος ο Μητροπολίτης πληροφορεί πως συζήτησε το θέμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος πρότεινε να τον βοηθήσει να βρει μάρτυρες υπεράσπισης και να προτείνει να έρθει μάρτυρας υπεράσπισης ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, για να χλευάσει την ιδέα ο Μητροπολίτης αφού όπως είπε ο Υπουργός δεν βλέπει!

Σε άλλη ανάρτηση (Μαντινείας: «Αν καταδικαστώ, θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμo»!) αναφέρεται: «Πήρα προθεσμία για να ετοιμάσω την απολογία μου. Είδα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του το είπα…. Που φτάσαμε … Για το αδίκημα αυτό προβλέπεται από τρια ως πέντε χρόνια φυλακή και πρόστιμο από 25.000 ευρώ μέχρι 50.000 ευρώ. Φυλακή δεν μπορώ να πάω γιατί έχω περάσει την ηλικία. Αλλά, το πρόστιμο μπορεί να επιβληθεί. Θα κάνω έρανο για να πληρώσω το πρόστιμο, αν καταδικαστώ. Δηλαδή, το θέμα είναι φαιδρό…» Πάντως, ο κ. Βλάσης ξεκαθάρισε ότι όποτε χρειαστεί, θα είναι στο πλευρό του Μητροπολίτη, σε αυτή τη δικαστική περιπέτεια.

Βλέπε:

23/12/2015: Ομοερωτοφοβικές δηλώσεις Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου

και:


34 δικογραφίες για ρατσιστικά εγκλήματα ζητούν δικαστικές αποφάσεις

15.  Ομοερωτοφοβικές δηλώσεις μητροπολίτηΣτις 23 Δεκεμβρίου 2015, ο Μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος, δημόσιος λειτουργός που έχει για αυτό τελέσει με τα εδώ αναφερόμενα και κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, έκανε τις ακόλουθες ομοερωτοφοβικές δηλώσεις:
Μητροπολίτης Μαντινείας: Οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και άρρωστοι http://www.enikos.gr/society/360459,Mhtropoliths-Mantineias-Oi-omofylofiloi-einai-an8rwpoi-ths-anwmalias-kai-arrwst.html

23/12/2015

Ανθρώπους της ανωμαλίας και άρρωστους χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για όσους ψήφισαν το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης.

“Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως. Εδώ έχουμε παρα φύση κίνηση και είναι καταδικαστέα. Ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται αλλά πρέπει να κατανοεί ότι είναι άνθρωπος της ανωμαλίας και η ανωμαλία καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία και φυσικά και από το νόμο του Θεού” είπε και συνέχισε :”Είναι άρρωστοι και έχουν πάθος και θα πρέπεθι να προσπαθήσουν να θεραπεύσουν την αρρώστια τους”

“Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους ελεήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας” πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας.


Advertisements

One thought on “27/09/2016: Πρόεδρος Δημοκρατίας και Νέα Δημοκρατία στηρίζουν διωκόμενο για ομοερωτοφοβία Μητροπολίτη Μαντινείας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s