30/10/2016: Κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. σε χώρο στάθμευσης Α.με.Α. στη Θεσ/κη

Κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. πάρκαρε στις 30 Οκτωβρίου 2016 σε χώρο στάθμευσης Α.με.Α. στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα αυτός που το κατήγγειλε στους αστυνομικούς προσήχθη από τους ίδιους εκδικητικά. Ακολουθεί άρθρο που αναφέρεται και σε παλιότερα παρόμοια περιστατικά:

Κλούβα της ΕΛΑΣ πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης ΑμΕΑ

Κλούβα της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη παρκάρει σε χώρο στάθμευσης ΑμΕΑ (φωτό)

Κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας πάρκαρε σε θέση στάθμευσης για ΑμΕΑ, όπως καταγράφεται σε σχετική φωτογραφία του seleo.gr.

Το καρέ το έστειλε αναγνώστης στο site που καλύπτει ειδήσεις και επικαιρότητα της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε ο ίδιος, υποβλήθηκε και σε έλεγχο στοιχείων επειδή έκανε παρατήρηση στα όργανα της τάξης για την παράβαση τους, η οποία έμεινε και ατιμώρητη.

Η σχετική φωτογραφία:

Inline Image

Πριν λίγες ημέρες, η ομάδα Active Thessaloniki που αναδεικνύει παρόμοια περιστατικά, είχε φέρει στη δημοσιότητα άλλο ένα συμβάν κατά το οποίο περιπολικό πάρκαρε σε σημείο που απαγορεύεται καθώς προορίζεται για στάθμευση ΑμΕΑ, και το οποίο είχε αποκλειστεί μάλιστα με κώνους της τροχαίας.

Inline Image

Φυσικά και δεν μιλάμε για παρκαρίσματα “εκτάκτων αναγκών”, τα οποία θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν, αλλά για περιστατικά καθημερινής “ρουτίνας”.

Και ακόμα ένα “μερακλήδικο” παρκάρισμα αστυνομικού οχήματος, στην υπηρεσία του πολίτη. Φωτογραφία που δημοσιεύεται από ακόμη ένα μέλος του Active Thessaloniki που ομολογουμένως σαν ομάδα, κάνει καταπληκτική δουλειά:

Inline Image

Advertisements

One thought on “30/10/2016: Κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. σε χώρο στάθμευσης Α.με.Α. στη Θεσ/κη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: