27/01/2017: Αντισημιτικές αντιδράσεις στη συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη

Παραλήρημα αντισημιτικών αντιδράσεων από σχολιαστές του facebook, τον Κ. Πλέυρη και τη Χρυσή Αυγή, στις 27 Ιανουαρίου 2017, ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος, με αφορμή τη συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη από την κοινότητα των Ελλήνων Εβραίων για το δικό του αντισημιτισμό.

 


 

 


 

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
Γονατιστοί ενώπιον των εβραίων: Δακρύβρεχτη συγγνώμη Γεωργιάδη για να είναι ο Μητσοτάκης κεντρικός ομιλητής στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη
Δεν γνωρίζει όρια ο κατήφορος του πολιτικαντισμού για τους νεοδημοκράτες και δη για τους λεγόμενους «σκληρούς δεξιούς», τώρα που το «καράβι» της Νέας Δημοκρατίας στρίβει προς το κέντρο.
Έτσι, με γνώμονα το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης που θα γίνει το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να πιέσει για την… διευκρίνηση ορισμένων θεμάτων.
Έτσι από σήμερα, ο «σκληρός» Άδωνις, αφότου υπερψήφισε Τζαμί και «Σύμφωνο Συμβίωσης», έσπευσε να βγει στα κοινωνικά δίκτυα και να εκφράσει την «συγγνώμη του προς την Εβραϊκή Κοινότητα» και να κλίνει ευλαβικά το γόνυ ενώπιον της «προσφοράς των Ελλήνων Εβραίων στη χώρα μας».
Εδώ αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε κάποια πρόσφατα γεγονότα της πολιτικής ζωής μας, αφού η ίδια η Νέα Δημοκρατία είχε αθωώσει τον Νίκο Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, κάνοντας λόγο για «επιστημονική κρίση» (!), λες και ο αμόρφωτος Φίλης ήταν κάποιου είδους «καθηγητής».
Αν αυτός δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων από το κόμμα των προσκυνημένων, τότε πραγματικά τι είναι;
Υ.Γ. Την δήλωση μετανοίας του Άδωνι Γεωργιάδη χαιρέτησε και ο συνεταίρος του Παπασταύρου, σιωνιστής Μιωνή, δίνοντας άλλη μία διάσταση στην ξεφτίλα της Νέας Δημοκρατίας.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s