03/03/2017: Καταγγελία ομοερωτοφοβικής παρενόχλησης σε παραλία της Ζακύνθου

ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟΝΕΡΟ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Ομοφοβικός σκορπίζει τον τρόμο στους γυμνιστές

Ο αναγνώστης μας λοιπόν, καταγγέλλει πως το περασμένο καλοκαίρι και ενώ βρισκόταν με το φίλο του στο Βροντόνερο, κάποιος ή κάποιοι, τους πετούσαν πέτρες και έβριζαν τους λουόμενους. Ολόκληρο το τρίμηνο του καλοκαιριού η ίδια ιστορία επαναλαμβανόταν, με βρισιές και πέτρες. Ετσι, πολλά ομόφυλα και μη ζευγάρια γυμνιστών, δεν διακινδύνευσαν να επιστρέψουν στην παραλία αυτή.
Ο αναγνώστης μας επισκέφτηκε ξανά το Βροντόνερο πριν από λίγες ημέρες και ανηφόρισε προς το σημείο από όπου γίνονταν οι επιθέσεις. Όπως γράφει στην επιστολή του προς την εφημερίδα μας, αυτό που αντίκρισε «ξεπέρασε κάθε φαντασία […] Ένα ολόκληρο παρατηρητήριο στη μέση του πουθενά, χτισμένο και κρυμμένο πίσω από τους θάμνους, με πανοραμική θέα σε όλη την παραλία». Φαίνεται πως ο ζηλωτής της «ορθής σεξουαλικής συμπεριφοράς» ήταν και μερακλής, αφού απολάμβανε το οφθαλμόλουτρο με την άνεσή του, πριν ξεκινήσει τον πόλεμο εναντίον γυμνιστών και gays. Αυτό δεν τον εμπόδισε ωστόσο να γράψει ρατσιστικά (αν και ασύντακτα) μηνύματα στα βράχια της παραλίας με κόκκινο σπρέι: «not gay beach».
Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης μας, «όλες οι ομοφοβικές κινήσεις από το συγκεκριμένο άτομο, υποδεικνύουν την έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους ομοφυλόφιλους και ίσως υποβόσκουν καταπιεσμένα ένστικτα. Και βέβαια, κατ’ επέκταση, δημιουργεί κακή εικόνα στους τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται σε ένα μεγάλο ποσοστό τη συγκεκριμένη παραλία».
Ο αναγνώστης μάλιστα συμπληρώνει πως «δυστυχώς, λόγω της λεπτότητας της κατάστασης, κανένας από εμάς δεν πάει στην αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το γεγονός αυτό μέχρι και σήμερα».

Advertisements

One thought on “03/03/2017: Καταγγελία ομοερωτοφοβικής παρενόχλησης σε παραλία της Ζακύνθου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s