09/05/2017: Απειλή σε μετανάστες από ένοπλους, για χρωστούμενα ενοίκια, με προτροπή της σπιτονοικοκυράς, στην οδό Πέτρου Ράλλη

Επεισόδιο στην Πέτρου Ράλλη: Ο μπράβος βρέθηκε στο πατάρι

Στο πατάρι του διαμερίσματος της ιδιοκτήτριας βρέθηκε ο ένοπλος στην Πέτρου Ράλλη. Είναι ο άνθρωπος που το 2009 είχε σκοτώσει γνωστό επιχειρηματία

Απίστευτη εξέλιξη είχε το επεισόδιο στο διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392. Ο ένοπλος που αναζητείτο εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη στο πατάρι του διαμερίσματος της σπιτονοικοκυράς που πήγε νωρίτερα το μεσημέρι με αυτόν και άλλον έναν μπράβο σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, στο οποίο μένουν δύο Πακιστανοί, δήθεν για να τους δείξει το διαμέρισμα, όμως αυτοί άρχισαν να απειλούν τους Πακιστανούς για τα νοίκια που χρωστούσαν.

Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά τις 3 το μεσημέρι δύο Πακιστανοί που μένουν σε διαμέρισμα επί της οδού Πέτρου Ράλλη 392, κάλεσαν την Άμεση Δράση και ζήτησαν βοήθεια για δέχονται απειλές από οπλισμένο άντρα.

Στο σημείο έφτασαν σύντομα περιπολικά και αστυνομικοί εντόπισαν έναν άντρα που τον δέσμευσαν μέχρι να διαπιστώσουν την εμπλοκή του ή όχι η οποία στη συνέχεια διαπιστώθηκε.

Η ιδιοκτήτρια αρχικά αρνήθηκε το περιστατικό και αρνήθηκε ότι έκρυψε οπλισμένο άντρα στο σπίτι της, αρνήθηκε όμως και να δώσει την άδεια στους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι της και να ψάξουν και έτσι οι αστυνομικοί περίμεναν την άδεια εισαγγελέα.

Τελικά, εισήλθαν στο διαμέρισμα της οι αστυνομικοί και εντόπισαν στο πατάρι κρυμμένο τον θηριώδη μπράβο Σ. Μ., πασίγνωστο μπράβο στον κόσμο της νύχτας, οποίος είχε σκοτώσει χτυπώντας μέχρι θανάτου τον επιχειρηματία Μιχάλη Γιαννουσάκη και πρώην σύζυγο της Αλέκας Κανελλίδου το 2009, στο «Mike’s Irish Bar», στους Αμπελοκήπους.

Μάλιστα το 2011 είχε πέσει και εκείνος θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Λ. Αλεξάνδρας. Το όπλο του Σόλωνα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε άλλο σημείο που το είχε πετάξει, ενώ συνελήφθησαν οι δύο μπράβοι και η σπιτονοικοκυρά και οδηγούνται στην Ασφάλεια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s