30/07/2017 (περίπου): Πέταγμα νερών πάνω σε μικρή Ρομνί μέσα από εκκλησία στην Κοζάνη

Και δεύτερη μαρτυρία για το “μπουγέλωμα” ανήλικης ζητιάνας εξω από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη: “Το κοριτσάκι φώναζε και η όλη εικόνα με έκανε να κλάψω, σαν μάνα που είμαι…”

j8pD1lGqKwO87XtcpVkT

Και δεύτερη μαρτυρία για το “μπουγέλωμα” ανήλικης ζητιάνας εξω από τον ιερό μητροπολιτικό ναό του. Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη φερνει στο “φως” το Kozanimedia.

Η αναγνώστρια του site Ι.Π. (τα στοιχεία της στη διάθεση μας) σε τηλεφωνική της επικοινωνία επιβεβαίωσε πλήρως το εν λόγω περιστατικό που δημοσίευσε χθεσ το voria.gr, τονίζοντας πως και η ίδια ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό, που ήδη έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, συνέβη την περασμένη εβδομάδα, τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, με την ανήλικη επαίτη να γίνεται…μούσκεμα από την ποσότητα νερού που ρίχτηκε μέσα από τον μητροπολιτικό ναό.

“Πραγματικά ξαφνιάστηκα…αρχικά η έκπληξη μου ήταν μεγάλη. Το κοριτσάκι, Ρομά νομίζω, φώναζε και η όλη εικόνα με έκανε να κλάψω, σαν μάνα που είμαι κι εγώ”, αναφέρει στο Kozanimedia η Ι.Π., προσθέτοντας πως “υπήρχε κάποιος κύριος που διαμαρτυρύθηκε εντονότατα, ενώ και εγώ και άλλα 1-2 άτομα είπαμε πως αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο. Ο νεωκόρος άκουγε τις διαμαρτυρίες χωρίς να πει λέξη και σκύβοντας το κεφάλι…”

Σύμφωνα με την ίδια, ενημέρωθηκε σχετικά και η Αστυνομία για το εν λόγω περιστατικό.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s