26/10/2017: Ρατσιστική επίθεση με κατσαβίδι σε Νιγηριανό από οδηγούς στη Ρόδο που τον είχαν μόλις χτυπήσει και με αυτοκίνητο…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Ρόδου για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ημεδαπών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που φέρονται να εμπλέκονται σε μια απίστευτη υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 40χρονου Νιγηριανού, τον οποίο προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αφού πρώτα τον τραυμάτισαν σε τροχαίο.
Ο Νιγηριανός, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, επέβαινε σε ποδήλατο και οδηγούσε με κατεύθυνση από την Ιαλυσό προς την Ρόδο, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι καταγγελλόμενοι.
Επεσε, όπως είπε, στο οδόστρωμα και ο οδηγός προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.
Ο Νιγηριανός επιβιβάστηκε έτσι στο αυτοκίνητο και ο οδηγός αντί να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, τον μετέφερε στο παλαιό νοσοκομείο της Ρόδου.
Οταν ο αλλοδαπός διαπίστωσε τον εμπαιγμό που του επιφύλαξε ο οδηγός του αυτοκινήτου, που τον είχε τρακάρει, αντέδρασε και πήγε να φύγει από το αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε ο ίδιος ο άνδρας, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, του επιτέθηκε και με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου, πιθανότατα κατσαβιδιού, του κατάφερε τρία χτυπήματα στην κνήμη κι ακόμη δύο στο γόνατο.
Ο Νιγηριανός που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες κατέθεσε σχετικά στους αστυνομικούς του ΑΤ Ρόδου, που ενημερώθηκαν αρμοδίως από το νοσοκομείο.

One thought on “26/10/2017: Ρατσιστική επίθεση με κατσαβίδι σε Νιγηριανό από οδηγούς στη Ρόδο που τον είχαν μόλις χτυπήσει και με αυτοκίνητο…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: