26 και 27/12/2017: Αντισημιτικά συνομωσιολογικά άρθρα για κρυφή σχέση “Ρουβίκωνα”, κυβέρνησης και ισραηλινής πρεσβείας

 

Αντισημιτικά συνομωσιολογικά άρθρα, σε διάφορα μέσα, με αφετηρία ένα άρθρο στη Χρυσή Αυγή, για κρυφή σχέση “Ρουβίκωνα”, κυβέρνησης και ισραηλινής πρεσβείας στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2017. Εκτός από την πηγή και τα “Αττικά Νέα” που ακολουθούν, εμπλουτισμένα με αντισημιτικό σκίτσο, το άρθρο αναδημοσιέυτηκε σε παραλλαγές (που περιλαμβάνουν και το σκίτσο) και στα grothia.gr (και στο αντίστοιχο Twitter account), oimaskespeftoun.blogspot.nl, aetos-apokalypsis.com (και στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook), palo.gr, e-rodios.blogspot.gr και thesecretrealtruth.blogspot.com.

 

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Μόσαντ σε αγαστή συνεργασία με τους συστημικούς του Ρουβίκωνα! Γιατί πολύ απλά το καθεστώς αφήνει τους παρακρατικούς του να προβαίνουν σε μερικές ακίνδυνες ενέργειες προκειμένου να συντηρείται το παραμύθι της αριστερής «αντίστασης».

Με αυτόν τον τρόπο η αριστερά προσπαθεί να είναι ταυτόχρονα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση. 

Οι δε παρακρατικοί του «Ρουβίκωνα» επιστρατεύτηκαν όταν φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι αποσκιρτήσεις του Σύριζα ήταν απλώς και μόνο γραφικοί και δεν θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά.

Και επιπλέον, μην ξεχνάτε, πως τα παρακρατικά αιδοιόπανα του Ρουβίκωνα, προτίθενται να… πολιτευθούν και φτιάχνουν συνθήκες … “αντιστασιακών”, για να πείσουν τους μαλακες ελληνόφωνους.


Καλλιόπη Σουφλή

Η είδηση, που ενισχύει το παραμύθι που επιχειρούν να φτιάξουν τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά των λούστρων της Μέρκελ και της Σιών, είναι η εξής:
«Νέα “καταδρομική” επίθεση του Ρουβίκωνα, ανήμερα Χριστούγεννα στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.


Στις 06:05 το πρωί, ομάδα περίπου δέκα ατόμων που επέβαινε σε μοτοσικλέτες πλησίασε το κτήριο, πέταξε μπογιές και κατόπιν εξαφανίστηκε. Λίγο αργότερα ανέβηκε το σχετικό βίντεο από τον Ρουβίκωνα στο διαδίκτυο»… 
Είναι κοινό μυστικό ότι, η πρεσβεία του Ισραήλ, εκτός από την ελληνική αστυνομία, φυλάσσεται και από την Μοσάντ. Και εσωτερικά και εξωτερικά. 

Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο με την εν Αθήναις πρεσβεία, αλλά με τις πρεσβείες του Ισραήλ σ’ ολόκληρο τον κόσμο. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις ανά τον κόσμο αμερικανικές υπηρεσίες και την CIA.

 Επίσης, υπάρχουν τελευταίου τύπου κάμερες και ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, που «πιάνουν» κάθε ύποπτη κίνηση, όχι μόνο στα πέριξ της πρεσβείας, αλλά σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω απ’ αυτήν.

Με αποτέλεσμα, όποιος πλησιάσει με κακόβουλο σκοπό, είτε να συλλαμβάνεται ατάκα κι επιτόπου, είτε –στη χειρότερη περίπτωση- να συλλαμβάνεται σε λίγα δευτερόλεπτα, μετά από καταδίωξη. 

Στην περίπτωση του Ρουβίκωνα, δεν συνέβη ούτε το ένα, ούτε το άλλο!

Γιατί; Γιατί πολύ απλά το καθεστώς αφήνει τους παρακρατικούς του να προβαίνουν σε μερικές ακίνδυνες ενέργειες προκειμένου να συντηρείται το παραμύθι της αριστερής «αντίστασης». 

Με αυτόν τον τρόπο η αριστερά προσπαθεί να είναι ταυτόχρονα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση. 

Οι δε παρακρατικοί του «Ρουβίκωνα» επιστρατεύτηκαν όταν φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι αποσκιρτήσεις του Σύριζα ήταν απλώς και μόνο γραφικοί και δεν θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά.

Πηγή

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s