11/02/2018: Ρατσιστικό σύνθημα και μαϊμουδίσματα χουλιγκάνων του Ολυμπιακού κατά του Αμρ Ουάρντα, με ανοχή του διαιτητή

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν σταμάτησαν να επιτίθενται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο εξαιρετικά εκνευρισμένο, να τους κοιτάζει συνεχώς με αηδία και… σκουπίζοντας τη φανέλα του

 

 

Αυτό που επισκίασε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Ατρομήτου και Ολυμπιακού στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την  πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων ήταν η ντροπιαστική συμπεριφορά μερίδας των 200 υποστηρικτών των φιλοξενούμενων στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ουάρντα έπαιζε συνέχεια από την πλευρά που είχαν φιλοξενηθεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Και οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν με τον Αιγύπτιο εξτρέμ και σε αρκετά σημεία του αγώνα του φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και ήχους που απευθύνονταν προς τον Ουάρντα.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν σταμάτησαν να επιτίθενται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Αμρ Ουάρντα, κάνοντας ήχους μαϊμούδων και φωνάζοντας το εμετικό σύνθημα «Ουάρντα ζούμε στη ζούγκλα να σε δούμε», με τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο εξαιρετικά εκνευρισμένο, να τους κοιτάζει συνεχώς με αηδία και… σκουπίζοντας τη φανέλα του.

Στο φύλλο αγώνα πάντως ο διαιτητής Τζήλος δεν έγραψε κάτι, αφού ελέχθη χαρακτηριστικά πως δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του. Ούτε και του τέταρτου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s