09/04/2018 και νωρίτερα: Αντισημιτισμός και άρνηση Ολοκαυτώματος, αντιτσιγγανισμός, ξενοφοβία και ισλαμοφοβία, ομοερωτοφοβία και τρανσφοβία σε ναζιστικό blog

Αντισημιτισμός και άρνηση Ολοκαυτώματος, αντιτσιγγανισμός, ξενοφοβία και ισλαμοφοβία, ομοερωτοφοβία και τρανσφοβία στό ναζιστικό blog με τον ερωνικό τίτλο “Education in Greece” και σε πολλά posts, στις 9 Απριλίου 2018 και νωρίτερα, τα οποία παραθέτουμε ενδεικτικά. Στους συγκεκριμένους εθνικοσοσιαλιστές, που από τα δημοσιεύματα τους φαίνεται να πρόσκεινται θετικά στους συλληφθέντες “Αυτόνομους Μαιάνδριους Εθνικιστές”, στους “Arma Hellas” αλλά και στην εφημερίδα “Ελέυθερη Ώρα”, αν όχι να συνδέονται περισσότερο με κάποιους από τους παραπάνω, έχουμε αναφερθεί και εδώ.

9 Απριλίου 2018

Η “ενσωμάτωση” των λαθροεποίκων στην Ιταλία

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας 38χρονος Σομαλός που βρισκόταν για πέντε χρόνια στην Ιταλία με άδεια παραμονής επιδιώκωντας την “ενσωμάτωσή” του και επιδιδόμενος σε διάφορα μικροεγκλήματα, μπήκε στο νοσοκομείο Sant’Eugenio της Ρώμης όπου έκλεψε την στολή μιας νοσοκόμας.

Στη συνέχεια, μπήκε ανενόχλητος στην αίθουσα τοκετού, όπου επιτέθηκε σεξουαλικά σε 43χρονη ετοιμόγεννη και προσπάθησε να την βιάσει. Όταν αυτή πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή και φώναξε για βοήθεια, έσπευσε το προσωπικό του νοσοκομείου οπότε ο Σομαλός ξεκίνησε να αυνανίζεται.

Οι δικαστικές αρχές προσπάθησαν να καταλάβουν το σκεπτικό των απεχθών επιδιώξεών του, με τον υπάνθρωπο να τους απαντά πως “μόνο ο Θεός ξέρει“. Με άλλα λόγια ενήργησε ενστικτωδώς όπως συνηθίζεται στη χώρα του χωρίς να μπει στον κόπο να επιδοθεί σε κάποια σκέψη.

Μπροστά σε αυτη την εικόνα, οι δικαστικές αρχές τον παρέπεμψαν σε ψυχιατρική εξέταση, όπως γίνεται συνήθως με τους υπανθρώπους που διαπράττουν παρόμοια εγκλήματα στην Ευρώπη.

Εκείνο που αδυνατεί να καταλάβει ο παρηκμασμένος λευκός κόσμος της Ευρώπης είναι πως τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα σύμφωνες με την βιολογική φύση των φυλών με χαμηλή νοημοσύνη, που κάνει αντίστοιχα τα χαμηλού επιπέδου στρώματα της Ευρώπης να ταυτίζονται μαζί τους. Ενώ ο αποβλακωμένος λευκός προσπαθεί να καταλάβει τη συμπεριφορά των εγχρώμων υπανθρώπων που νομίζει πως θα μετατρέψει σε “Ευρωπαίους”, αυτοί μεταφέρουν στην Ευρώπη τον δικό τους τρόπο ζωής που θα έπρεπε να είναι περιορισμένος στις τρικοσμικές χώρες τους.

Λίγες μόνο ημέρες μετά από αυτό το πρωτοφανές συμβάν, οι δηλώσεις στελέχους της Λέγκας για την ανάγκη προστασίας της λευκής φυλής προκαλούσαν τις αντιδράσεις του ξεπουλημένου πολιτικού κόσμου:

“Λόγω των αντιδράσεων προσπάθησε να τις ανασκευάσει μιλώντας για φραστικό λάθος – Πρόσθεσε ότι «πρέπει να οργανωθεί μια διαφορετική υποδοχή, η οποία να σέβεται την ιταλική κοινωνία και ιστορία»
Μεγάλη αίσθηση και έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του στελέχους της Λέγκα Αττίλιο Φοντάνα, υποψήφιου της κεντροδεξιάς για την προεδρία της περιφέρειας της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο.

Με αναφορά στο μεταναστευτικό, ο Φοντάνα δήλωσε: «δεν μπορούμε να δεχθούμε όλους τους μετανάστες που φτάνουν στην χώρα μας. Πρέπει να αποφασίσουμε αν το έθνος μας, η λευκή φυλή μας, η κοινωνία μας, πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν ή αν πρέπει να σβηστούν. Είναι θέμα επιλογής».

Μόλις πριν μια εβδομάδα -γράφει η εφημερίδα La Repubblica- όταν η κεντροδεξιά επέλεξε τον Φοντάνα για την περιφέρεια της Λομβαρδίας, τον παρουσίασε ως μετριοπαθή πολιτικό. Aλλά μέσα σε λίγες ημέρες έλαβε θέσεις κάθε άλλο παρά μετριοπαθείς, προκαλώντας ατέλειωτες οξύνσεις».
«Μετά την φράση αυτή, αν η κεντροδεξιά παράταξη εκφράζει μετριοπαθείς δυνάμεις, εγώ είμαι ο Μαχάτμα Γκάντι», δήλωσε με νόημα ο υποψήφιος πρωθυπουργός του κινήματος Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο. «Περιμέναμε μια πολιτική αντιπαράθεση υψηλού επιπέδου, αλλά ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς μιλά για λευκή φυλή και για εισβολές», τόνισε ο επικεφαλής του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, Ματτέο Ρέντσι.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Αττίλιο Φόντανα προσπάθησε να τις ανασκευάσει, λέγοντας ότι «πρόκειται για lapsus linguae, μια λανθασμένη έκφραση» και πρόσθεσε ότι «εννοούσε ότι πρέπει να οργανωθεί μια διαφορετική υποδοχή, η οποία να σέβεται την ιταλική κοινωνία και ιστορία».”

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος λέει το προφανές, αρχίζει μια εκστρατεία εναντίον του προκειμένου να αναγκαστεί να δείξει μεταμέλεια και να ανασκευάσει. Και κάθε φορά, το τρομοκρατημένο θύμα της εκστρατείας δυσφήμισης σπεύδει να ζητήσει συγγνώμη προκειμένου να αποφύγει την περαιτέρω στοχοποίησή του. Και δυστυχώς είναι λίγοι εκείνοι που έχουν το σθένος να παραμείνουν σταθεροί στις απόψεις τους όταν πρόκειται να χάσουν την καρέκλα. Σε μία χώρα όπως η Ιταλία που καταστρέφεται από την εισβολή των Αφρικανών υπανθρώπων, και όπου οι λευκοί θα αποτελούν σύντομα διωκώμενη μειονότητα, το να μιλήσει κάποιος ανοικτά για αυτά τα θέματα είναι απαγορευμένο από τα ιουδαιοκρατούμενα μέσα και τα μασωνικά πιόνια που έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις.

Τις τυχόν αμφιβολίες για τον ρόλο των Εβραίων στην συστηματική εξαφάνιση των λευκών κατοίκων της Ευρώπης ήρθε να διαλύσει η σχετική δήλωση της σιχαμερής Εβραίας Ruth Dureghello, Προέδρου της “Ιουδαϊκής Κοινότητας της Ρώμης”, η οποία δήλωσε:

“Η λευκή φυλή είναι ανύπαρκτη, και το να λέει κανείς πως δεν είναι αποτελεί παταγώδη άγνοια. Είναι αδιανόητο το 2018 να πρέπει να τονίζουμε στους αδαείς πως δεν υπάρχει λευκή φυλή για να υπερασπιστεί κανείς, 80 χρόνια μετά από τους φυλετικούς νόμους”

Άραγε αν η λευκή φυλή είναι “ανύπαρκτη”, γιατί δεν είναι ανύπαρκτη και η Εβραϊκή φυλή, παρά βλέπουμε συνεχώς να ξεφυτρώνουν αηδιαστικά μνημεία για τους Εβραίους και να προσπαθούν να επιβάλλουν την παρουσία τους με διάφορα Εβραϊκά σωματεία και οργανώσεις; Γιατί λοιπόν οι Εβραίοι απαιτούν την διατήρηση της δικής τους ανύπαρκτης φυλής αντί να ενσωματωθούν και να ξεχάσουν την δική τους ανύπαρκτη φυλή;

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε έναν φυλετικό πόλεμο. Οι Εβραίοι απαιτούν την καταστροφή της Λευκής Φυλής προκειμένου να μπορέσουν να επιβάλλουν το σχέδιο Kalergi και να ηγεμονεύουν την Ευρώπη μέσα σε μια μάζα μιγάδων ακαθόριστης φυλετικής προέλευσης. Για να το επιτύχουν αυτό, χρησιμοποιούν τους ελεγχόμενους πολιτικούς ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η εισβολή νεγροειδών στην Ευρώπη, ενώ απειλούν με εκστρατείες δυσφήμισης όσους αντιδρούν.

Το Απελευθερωτικό Κίνημα οφείλει να έχει σαν στόχο την εκδίωξη όχι μόνο του πολιτικού συστήματος, αλλά και των Εβραίων που μολύνουν με την παρουσία τους το Ευρωπαϊκό έδαφος. Οι Εβραίοι είναι ελεύθεροι να εφαρμόσουν τις ιδέες τους περί ανυπαρξίας της φυλής στο δικό τους κράτος.


28 Μαρτίου 2018

Η συμμετοχή των γύφτων στην εορταστική ατμόσφαιρα

Η γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων δεν αποτελεί μόνο περίοδο χαράς για τον άνθρωπο που βιώνει την υπόμνηση της Θείας παρουσίας, αλλά και ευκαιρία να σταθεί δίπλα στους αναξιοπαθούντες και στους χρήζοντες βοήθειας, όπως έπραξε η Απέλλα μοιράζοντας ανθρωπιστική βοήθεια στους Έλληνες άστεγους του κέντρου των Αθηνών λίγες ημέρες πριν από την στοχοποίησή της από τις δυνάμεις του καθεστώτος.

Ενώ λοιπόν αυτό αντιλαμβάνεται σαν καθήκον του κάθε άνθρωπος, η φετινή γιορτινή περίοδος στιγματίστηκε από την επαίσχυντο παρουσία των γύφτων, τους οποίους τόσο οι αριστεριστές, όσο και οι δεξιοί πατρώνες τους και αρκετοί ρασοφόροι “αντιρατσιστές” δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν πως τους έχουμε παρεξηγήσει, και πως είναι θύματα στερεοτύπων τα οποία δεν πρέπει να αφήνουμε να μας επηρεάζουν.

Ας ξεκινήσουμε από τις παραμονές των Χριστουγέννων. Όταν κάποιος δει ανθρώπους εγκλωβισμένους στο χιόνι, τι πιο φυσιολογικό από το να προσπαθήσει να τους βοηθήσει, ενδεχομένως και να τους προσφέρει ένα ζεστό ρόφημα; Για τους γύφτους, αυτό αποτελεί ευκαιρία για ρατσιστικές επιθέσεις με σκοπό την ληστεία:

“ΡΟΜΑ επιτέθηκαν σε εγκλωβισμένους από το χιόνι οδηγούς στο Πυρί Θήβας

21 Δεκεμβρίου 2017

Το βράδυ της Πέμπτης εγκλωβισμένοι από το χιόνι, οδηγοί που κατευθύνονταν προς Λιβαδειά, δέχθηκαν επίθεση από ΡΟΜΑ στο ύψος της αερογέφυρας στο Πυρί της Θήβας.

Σύμφωνα με μαρτυρία οδηγού προς το exeisminima.gr κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα πριν την αερογέφυρα του Πυριού, το οποίο υπέθεσαν ότι οφείλονταν στην έντονη χιονόπτωση. Μετά από λίγη ώρα, τα αυτοκίνητα επιχειρούσαν με δυσκολία να κάνουν αναστροφή και να συνεχίσουν την πορεία τους από παράδρομο που περνά κάτω από τη γέφυρα του τρένου και οδηγεί στην πλατεία του Πυριού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρουν.

Εντρομοι, είδαν ΡΟΜΑ να ξυλοκοπούν οδηγούς και να τους αρπάζουν κινητά και τσάντες, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Πολλοί επέστρεψαν πίσω προς την εθνική οδό, ενώ και από υπάλληλο των διοδίων επιβεβαιώνεται ότι τουλάχιστον 2 οδηγοί αυτοκινήτων πέρασαν τα διόδια αιμόφυρτοι!”

Συνεχίζοντας με τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Λάρισα. Οδηγός ταξί έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από ορδή γύφτων υπανθρώπων οι οποίοι του επιτέθηκαν με πρωτοφανές μίσος:

“Λάρισα: Ρομά ξυλοκόπησαν ταξιτζή για 50 ευρώ

05/01/2018 – 10:23

Ένα… πλήθος τσιγγάνων ήταν οι δράστες της άγριας ομαδικής επίθεσης σε έναν 66χρονο οδηγό ταξί στη Λάρισα, με στόχο την κερματοθήκη όπου έβαζε τις εισπράξεις τους. Αν οι 30– 40 νεαροί δράστες μοιράστηκαν τη λεία τους, που δεν ήταν περισσότερα από 50 ευρώ, δεν θα αναλογούσε περισσότερο από… ένα ευρώ και κάτι ψιλά στον καθένα.

Ο άτυχος ταξιτζής αποβίβασε έναν πελάτη στην περιοχή Νέα Σμύρνη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης αλλά, πριν προλάβει να απομακρυνθεί, βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα αγριεμένων νεαρών που άρχισαν να κλωτσούν το ταξί! Όταν το ακινητοποίησαν, άνοιξαν την πόρτα, τράβηξαν έξω τον πανικόβλητο οδηγό και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, ενώ κάποιοι από αυτούς άρπαξαν την κερματοθήκη και προσπάθησαν να ξηλώσουν το ταξίμετρο, τον ασύρματο και την ταμειακή μηχανή, χωρίς να τα καταφέρουν.

Αμέσως μετά, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την επίθεση. Όπως ανέφερε, μάλιστα, κάποιοι από τους δράστες δεν ήταν πάνω από 15 χρόνων! Οι αστυνομικοί προσήγαν οκτώ νεαρούς τσιγγάνους, όμως ο ταξιτζής δεν τους αναγνώρισε και αφέθηκαν ελεύθεροι.”

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης σοκάρουν, και όπως σημειώνει ο Γιώργος Μάστορας παρουσιάζουν τρομερές ομοιότητες με την φρασεολογία και τον τρόπο δράσης των αντιφασιστικών συμμοριών:

“40 ρομά επιτέθηκαν σε ταξιτζή στην Λάρισα και έβριζαν την Ελλάδα! Το θύμα δεν αναγνώρισε τους δράστες από τον φόβο αντιποίνων

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Νέα κατορθώματα μελών «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας», αυτή την φορά στην Λάρισα, καθώς τον τρόμο έζησε 65χρονος ταξιτζής από την Λάρισα όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα περίπου 40 (!) Ρομά, αφού είχε μόλις αφήσει έναν πελάτη του στον προορισμό του.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο άτυχος 65χρονος, ήταν τέτοιος ο τρόμος του, που φοβήθηκε να αναγνωρίσει ορισμένους από τους δράστες τους οποίους συνέλαβε η αστυνομία και θεωρεί σίγουρο ότι εάν το έκανε θα δεχόταν αντίποινα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ενημερωτική ιστοσελίδα με τον άτυχο άνδρα, ακούγεται καθαρά στην φωνή του το σοκ και η ταλαιπωρία που υπέστη, ενώ έδωσε την πληροφορία πως θα τον δει και ο ιατροδικαστής, μιας και τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν βίαια και όλα στο κεφάλι.

«Έχω καταθέσει στην αστυνομία και φοβάμαι τα χειρότερα από αυτούς τους ανθρώπους και δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένα ούτε το όνομα μου ούτε και την πινακίδα του αυτοκινήτου μου. Από αυτούς που μάζεψαν στην αστυνομία και μου τους έδειξαν όλοι τους συμμετείχαν, αλλά εγώ φοβήθηκα να τους αναγνωρίσω για τα αντίποινα που θα δεχτώ. Όταν μου επιτέθηκαν σαράντα άτομα ανάμεσα τους και κορίτσια καμιά δεκαριά μου έκλεισαν τον δρόμο και με χτυπούσαν στο κεφάλι. Με έβγαλαν έξω και με χτύπησαν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο, την ταμιακή, το CB μου την κεραία του ασύρματου και κλωτσούσαν τις πόρτες και το καπό βρίζοντας», είπε ο ταξιτζής.

Η περιγραφή που κάνει για το πώς ξεκίνησε η φασαρία, αλλά και το τι επακολούθησε, είναι συγκλονιστική για το τι βίωσε αυτός ο άνθρωπος καθόλη την διάρκεια της επίθεση που δέχτηκε: «Τα ξημερώματα της Τέταρτης, γύρω στις 12:10 πήρα μια κούρσα από ένα μέρος της Λάρισας, ήταν μια δεσποινίς και την πήγα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε ένα δρόμο. Αφού την άφησα και πληρώθηκα και χαιρετηθήκαμε, έφυγα. Μετά από 150 μέτρα βρίσκεται το 11ο δημοτικό σχολείο Λαρίσης, σε κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης. Ακριβώς στο σχολείο πετάχτηκαν περίπου σαράντα άτομα, πιτσιρικάδες από 15 έως 20 χρονών και μου έκλεισαν τον δρόμο. Εγώ σταμάτησα, πήγαινα με 35 χιλιόμετρα, ε είπα θα φύγουν, πλάκα κάνουν…» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο άτυχος οδηγός, όπως αναφέρει, βρίσκεται στο τιμόνι από το 1976 και υπογραμμίζει ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο ή έστω να έχει ακούσει ενώ του έκανε εντύπωση η μανία με την οποία τον έβριζαν οι νεαροί και οι νεαρές ρομά.

«Αυτοί κάθισαν μπροστά στο καπό και το χτυπούσαν και να με βρίζουν χυδαία και μου είπαν και μια λέξη που ήταν κομβική, “κ…έλληνα γ.. την Ελλάδα σου”. Τους λέω “ρε παιδιά ανοίξτε τον δρόμο να περάσω να φύγω” και δεν πρόλαβα να το πω, αμέσως περικύκλωσαν το ταξί και το χτυπούσαν άνοιξαν την πόρτα μου και με έβγαλαν έξω και με χτυπούσαν το κεφάλι και άλλοι μπήκαν μέσα στην καμπίνα και λήστευαν. Δέχτηκα πάνω από είκοσι χτυπήματα στο κεφάλι δουλεύω 42 χρόνια από το 1976 τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανάζήσει ή ακούσει»…”

Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι καθόλου μοναδικό. Η ίδια εγκληματική νοοτροπία διαχρονικά βρίσκει μιμητές στα κατώτερα στρώματα του πληθυσμού τα οποία βρίσκονται στα όρια της νοητικής καθυστέρησης και θύματά της έχουν πέσει πολλοί μαθητές και εκπαιδευτικοί. Συνήθως όμως οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι, είτε γιατί οι αστικές διαδικασίες δεν επαρκούν για την αντιμετώπισή τους, είτε γιατί υπάρχει η πολιτική βούληση της κάλυψής τους με διάφορες δικαιολογίες.

Η συνέχεια δόθηκε την ημέρα των Θεοφανείων, με τη συμμετοχή των γύφτων στις θρησκευτικές εκδηλώσεις:

“Εικόνες ντροπής. Θεοφάνεια με μπουνιές στο Κιάτο. Οι κολυμβητές αντάλλαξαν σφαλιάρες και «γαλλικά» – βιντεο

6 Ιανουαρίου 2018

Κακός χαμός στο Κιάτο, όπου οι κολυμβητές πλακώθηκαν για τον Σταυρό… Ο Ιερέας έριξε στο νερό τον σταυρό, αλλά ουδείς μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.
Ένας άντρας ρομά πήρε από έναν κολυμβητή τον σταυρό και τότε έγινε το «έλα να δεις».
Η «σύρραξη» γενικεύτηκε, και επεσαν μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα χρειάστηκε και επέμβαση των αστυνομικών και λιμενικών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.”

Κατά τη συνήθη πρακτική των γυφτολατρών αριστερών, η λαθροφωλιά του alfavita παρουσίασε το γεγονός αφαιρώντας την οποιαδήποτε αναφορά στους γύφτους και προσπαθώντας να πλήξει την εικόνα των Χριστιανών που παρευρέθηκαν στην τελετή:

Αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά, ένα ακόμα περιστατικό ήρθε να δείξει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το μέγεθος της εγκληματικής δράσης των γύφτων.

Η επίθεση αυτή δεν ήταν πρωτοφανής, καθώς αποτελεί χαρακτηριστικό τρόπο δράσης των γύφτων εδώ και αιώνες. Η διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά η επίθεση αποτυπώθηκε στην κάμερα, σοκάροντας τον κόσμο που μέχρι τώρα έβλεπε εκπομπές τύπου Στεφανίδου και Τσαπανίδου να παρουσιάζουν τους γύφτους σαν “αναξιοπαθούντες”.

“Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση ανηλίκων ρομά στις Αμύκλες Σπάρτης σε βάρος ηλικιωμένης 82χρονης η οποία μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της με ταξί.

Ο ταξιτζής την άφησε δίπλα στη πόρτα της , οι ανήλικοι με θράσος όπως φαίνεται και στην κάμερα ασφαλείας μπήκαν μέσα την ακολούθησαν και τραβώντας για να της πάρουν την τσάντα την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη στην συνέχεια να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη λόγω του χτυπήματος στο πρόσωπο από την πτώση.”

“Ανήλικοι Ρομά χτύπησαν 82χρονη στις Αμύκλες και τη λήστεψαν!

Ένας 14χρονος και ένας 15χρονος Ρομά κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος μιας 82χρονης γυναίκας, το μεσημέρι της Τετάρτης (3/1) στις Αμύκλες Δ. Σπάρτης. Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (3/1) στις Αμύκλες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη έναν ανήλικο Ρομά, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, ο 14χρονος και ο 15χρονος προσέγγισαν την ηλικιωμένη και με την χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, εντόπισαν τους δύο ανήλικους και τους συνέλαβαν. Ωστόσο, η τσάντα με το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και τα προσωπικά έγγραφα είχε κάνει «φτερά».

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά, δύο άντρες ηλικίας 33 και 36 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 39 ετών, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ακόμη μία 33χρονη, που επίσης κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.”

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο αποκρουστική. Οι γυφτόπαιδες είχαν πάει πριν να πουν τα κάλαντα (στην πραγματικότητα για να εξερευνήσουν τις δυνατότητες περαιτέρω δράσης τους) και αφελώς η ηλικιωμένη τους έδωσε πέντε ευρώ. Κατά τη γνωστή γύφτικη τακτική, μετά την σύλληψή τους οι πιθηκοειδείς υπάνθρωποι ζήτησαν συγγνώμη:

“Τον εφιάλτη που έζησε στο σπίτι της όταν δέχθηκε βίαιη επίθεση από τρεις ανήλικους Ρομά, περιέγραψε στον ΑΝΤ1, 82χρονη από τη Λακωνία. Τα παιδιά συνελήφθησαν, αλλά αφέθησαν ελεύθερα, ενώ στους γονείς επιβλήθηκε ποινή με ανασταλτικό χαρακτήρα.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω πού βρήκα τη δύναμη, που σπάσανε τα δόντια μου, αιμορραγούσα, η μέση μου, τα γόνατά μου και ζω ακόμα παιδί μου. Να μην το ξαναπεράσει άλλη γυναίκα αυτό που έπαθα”, ανέφερε εμφανώς σοκαρισμένη η κ. Δήμητρα Χίου.

Λίγες ώρες μετά αναγνώρισε τους δύο από τους τρεις δράστες στο αστυνομικό τμήμα. O ένας μάλιστα της ζήτησε συγγνώμη. Νωρίτερα της είχαν πει τα κάλαντα.

«Στην αστυνομία ήρθανε, τα γνώρισα και μου ζήτησε ο ένας συγγνώμη. Τι συγγνώμη του λέω, τι συγγνώμη ζητάς; Πρέπει να με σκοτώσεις από το σπίτι μου; Είναι στο δρόμο άνθρωποι και μου φυλάνε το χέρι και μου λένε την ευχή σου. Και αυτοί να με σκοτώνουνε; Πού έχουμε φτάσει;» περιγράφει η ηλικιωμένη γυναίκα.”

Και φυσικά αυτό δεν ήταν το μοναδικό παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή:

“Ο Τηλέμαχος Ρομπάκης, γαμπρός της άτυχης γυναίκας, αγανακτισμένος, μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στην πεθερά του.
«Έχουμε συγκλονιστεί πάρα πολύ γιατί η εικόνα καλύπτει ένα μέρος από παρόμοια περιστατικά που έχουν γίνει στην περιοχή. Ευτυχώς η πεθερά μου είναι σκληρή και είναι από τους τυχερούς» αναφέρει και συνεχίζει: «Την έχουμε κοντά μας την γιαγιά στην Αθήνα, είναι βέβαια λαβωμένη, έσπασαν μασέλες, τα δόντια και έτρεχε αίμα πολύ. Έχω βάλει κάμερες στο σπίτι στο χωριό για αυτές τις περιπτώσεις. Η αστυνομία αναζητεί τον έναν που φαίνεται πίσω από τα κάγκελα, έναν ψηλό, ενώ έχει συλλάβει τα δύο ανήλικα. Το ένα παιδί από τα δύο είχε έρθει στα κάλαντα και του είχε δώσει η γιαγιά πέντε ευρώ».

Ο γαμπρός της περιγράφει με λεπτομέρειες το τι συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης και πως κατάφεραν οι ανήλικοι Ρομά να παγιδέψουν την ηλικιωμένη, η οποία μόλις είχε γυρίσει από μια επίσκεψη που είχε πάει.

«Η πεθερά μου επέστρεφε με ταξί από την Σπάρτη, το μεσημέρι της Τετάρτης, από μια επίσκεψη σε σπίτι οικογενειακού φίλου. Όταν το ταξί έφτασε στο σπίτι της πεθεράς μου, ο ταξιτζής είδε τα τσιγγανάκια και της φώναξε να προσέχει, τότε εκείνη του ζήτησε να την συνοδέψει μέχρι την πόρτα της. Έτσι και έγινε, όμως ο ταξιτζής έφυγε και τότε οι δύο μικροί βρήκαν ευκαιρία και με πονηρό τρόπο άνοιξαν την συρόμενη πόρτα ώστε να αναγκάσουν την ηλικιωμένη γυναίκα να κατέβει ξανά κάτω και να την κλείσει. Μόλις κατέβηκε είδατε όλοι στο βίντεο τι συνέβη… η κατάσταση δεν πάει άλλο, ζητάμε προστασία» είπε γεμάτος εκνευρισμό.”

Και πριν σπεύσουν οι γυφτοαπολογητές να μιλήσουν για “μεμονωμένα περιστατικά”, τις επόμενες ημέρες άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας:

“Ηλεία: Έβγαλε την κουκούλα του διαρρήκτη και έμεινε άφωνος

Ο κουκουλοφόρος παραβίασε την εξώπορτα και μπήκε στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να δώσει μάχη και δικαιώθηκε…
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι τρεις τσιγγάνοι, κατηγορούμενοι για σύσταση σπείρας με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων. Οι τρεις δράστες εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, «χτύπησαν» τις τελευταίες 15 ημέρες στην Ζαχάρω και η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος με το προσωνύμιο «αστακός» συνελήφθη την ώρα της διάρρηξης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε η δράση της σπείρας και η ταυτότητα των συνεργών του.

Χθες το πρωί (18-01-2018) οδηγήθηκε ενώπιων της Εισαγγελέως και του Ανακριτή Ηλείας ο 14χρονος, ενώ αυτοβούλως, μετά την παρότρυνση του δικηγόρου τους, εμφανίστηκαν ο 19χρονος και ο 30χρονος που αναζητούνταν από τις αρχές. Με σύμφωνη γνώμη τους άφησαν ελεύθερους υπό τον όρο να παρουσιάζονται στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους, ενώ για τον 14χρονο ισχύει η επίβληψη και επιτήρηση από τον Επιμελητή Ανηλίκων.

Ο 30χρονος παρότι αρνήθηκε τις κατηγορίες και κάθε εμπλοκή, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του από τη Γαστούνη στη Ζαχάρω τον 19χρονο και τον 14χρονο για να διαπράξουν διαρρήξεις.

Παραβίαζαν τις πόρτες των σπιτιών με κατσαβίδι και έμπαιναν μέσα για να κλέψουν. Ο 14χρονος ομολόγησε πέραν τις διάρρηξης στο σπίτι Αλβανού στις 16/1, ακόμα μια πριν από τέσσερις ημέρες και άλλες δύο προ δεκαπενθημέρου.

Μάλιστα ο 14χρονος διηγήθηκε στους αστυνομικούς δύο παλιότερες διαρρήξεις, οι οποίες ήταν άγνωστες αφού οι ιδιοκτήτες των σπιτιών δεν τις είχαν δηλώσει στην Αστυνομία. Τέλος στην πιο πρόσφατη περίπτωση τα πρόσωπα των δραστών αποτυπώθηκαν στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη…”

Και πάλι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου να συνεχίσουν την δράση τους.

Ο ύπουλος και θρασύς τρόπος δράσης των γυφτόπαιδων δεν είναι καθόλου άγνωστος στους ανθρώπους της εκπαίδευσης, που πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με την εγκληματική δράση τους, στην οποία συμμετέχουν και λούμπεν στοιχεία από τον υπόλοιπο μαθητικό πληθυσμό συγκροτώντας ενδοσχολικές συμμορίες. Παρεμβαίνουν όμως διάφορα “στελέχη της εκπαίδευσης” και αριστεριστές εκπαιδευτικοί, που αρχίζουν τα τροπάρια για τα δήθεν “παιδάκια” και καλύπτουν την κατάσταση, ασκώντας τρομοκρατικές πιέσεις στους μαχόμενους εκπαιδευτικούς και επιδιδόμενοι σε λογίδρια πως δήθεν δεν υπάρχει κίνδυνος από τους γυφτόπαιδες και πως όποιος λέει την αλήθεια είναι “ρατσιστής”.

Η πραγματικότητα είναι πως στην ηλικία των 14 ετών οι γυφτόπαιδες είναι ήδη πορωμένοι εγκληματίες με μηδαμινές αναστολές που εμφορούνται από ακραία ρατσιστικά αισθήματα ενάντια στους λευκούς. Οι μαθητικές επιδόσεις τους είναι ανάλογες της μειωμένης νοημοσύνης που χαρακτηρίζει το σύνολο των γύφτων, αλλά το σχολικό σύστημα τους εξασφαλίζει συνήθως την προαγωγή τους. Και ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να το πράξουν, η παραμονή των γυφτόπαιδων στην ίδια τάξη ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τους ηλικιακά μικρότερους μαθητές τους οποίους το σχολείο αδυνατεί να προστατεύσει.

Ο πληθυσμός των γύφτων αποτελεί μια συμπαγή εχθρική μειονότητα εντός των Ελληνικών ορίων η οποία δεν σέβεται ούτε και τις πλέον ιερές ημέρες παρά εγκληματεί συστηματικά γελώντας με το αστικό σύστημα δικαιοσύνης που τους αφήνει άμεσα ελεύθερους. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα φροντίζει για την ευμάρειά τους, εις βάρος των γηγενών Ελλήνων. Οφείλουμε να απαλλάξουμε την Ελλάδα από αυτή τη γάγγραινα, απομονώνοντας τους γυφτολάγνους εκπαιδευτικούς και πολιτικούς και αρνούμενοι την συμμετοχή σε οικονομικές συναλλαγές που ευνοούν τους γύφτους.


20 Μαρτίου 2018

Το πραγματικό κόστος του λαθροεποικισμού

Μπορεί οι πολιτικοί να εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες σε σχέση με την προέλευση της οικονομικής κρίσης, αλλά τα αίτια είναι εμφανή, όπως σημειώναμε παλαιότερα:

Που οφείλεται το δημόσιο έλλειμα

Όμως κάποιοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως οι λαθροέποικοι δεν επιβαρύνουν οικονομικά την χώρα, αλλά αντίθετα συνεισφέρουν στην οικονομία της, και εκτοξεύουν κατηγορίες περί “ρατσισμού” και “ξενοφοβίας” όταν κάποιος αναφέρεται στο πως ο λαθροεποικισμός καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από την διαλυμένη Ελληνική οικονομία.

Στη χώρα της δημιουργικής λογιστικής και της θεσμοθετημένης απάτης (πχ σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ), οι ιθύνοντες με διάφορους τρόπους αποκρύπτουν την λαίλαπα που έχει επιπέσει στα έτσι κι αλλιώς άδεια δημόσια ταμεία λόγω της διάνοιξης των συνόρων για ελεύθερη προσπέλαση από τριτοκοσμικούς τυχοδιώκτες. Οπότε και δεν υπάρχουν αξιόπιστα επίσημα στοιχεία.

Στην περίπτωση της Αυστρίας, ο Υπουργός Οικονομικών Hans Jörg Schelling έδωσε στοιχεία για το κόστος των αιτούντων άσυλο, το οποίο επισημαίνουμε πως είναι ένα κλάσμα του συνολικού κόστους του λαθροεποικισμού. Επίσης επισημαίνουμε πως η Αυστρία δέχεται, σε σχέση με την Ελλάδα, έναν σημαντικό μικρότερο αριθμό λαθροεποίκων.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Hans Jörg Schelling, το κόστος των αιτούντων άσυλο στην Αυστριακή οικονομία είναι περίπου 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Για να δοθεί ένα μέτρο σύγκρισης, το κόστος του αμυντικού προϋπολογισμού της Αυστρίας είναι 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή στη Γυφτογραικία, κάποιοι ισχυρίζονται πως μερικές δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ υπό την μορφή “έκτακτης ενίσχυσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση” καλύπτουν συνολικά το κόστος του λαθροεποικισμού και μάλιστα αφήνουν και κέρδος στην Ελληνική οικονομία!

Και ο πνευματικά εκφυλισμένος ελληνίσκος δέχεται σε τακτική βάση νέες περικοπές στο βιοτικό του επίπεδο και στα δικαιώματά του αλλά αυτοϊκανοποιείται με την ιδέα πως οι “πρόσφυγες” έχουν τα ίδια δικαιώματα με αυτόν σε αυτόν τον τόπο και πως δεν αποτελούν βάρος αλλά εμπλουτίζουν τον πολιτισμό του και γιγαντώνουν την οικονομία του, και το κυριότερο λύνουν και το δημογραφικό του πρόβλημα!

 


21 Νοεμβρίου 2017

Το ψευδοολοκαύτωμα και τα 6.000.000 “θύματα”

Το εβραιόδουλο υπουργείο “παιδείας” προκήρυξε μαθητικό διαγωνισμό για το ψευδοολοκαύτωμα και καλεί τους μαθητές να δημιουργήσουν βίντεο σχετικά με ένα θέμα ξένο προς την Ελληνική παράδοση και ιστορία.

Ενορχηστρωτής για άλλη μια φορά ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γεώργιος Καλαντζής, ο οποίος έχει εξασφαλίσει ισόβια την καρέκλα του στο υπουργείο “παιδείας” χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρει στους εντολείς του.

Στα πλαίσια των ψυχολογικών επιχειρήσεων για πλύση εγκεφάλου στους ανήλικους μαθητές, η σχετική ανακοίνωση δεν αναφέρεται σε “Εβραϊκό Ολοκαύτωμα” αλλά σε “Ολοκαύτωμα” προκειμένου να αναγάγει τις Εβραϊκές δοξασίες σε καθολική οικουμενική αξία υποχρεωτική για όλους.

Επιπλέον κάνει λόγο για “Έλληνες Εβραίους”, έννοια τόσο υπαρκτή όσο και αυτή του “Έλληνα Ινδού” ή του “Έλληνα Κογκολέζου”.

Όπως και άλλες χρονιές, όλο και κάποιοι εκκολαπτόμενοι τσάτσοι θα βρεθούν που με την προτροπή των γονέων τους θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους εκθειάζοντας τους Εβραίους και τις δοξασίες τους και μεταβαίνοντας για προσκύνημα στο Άουσβιτς στην Πολωνία. Το μνημείο της σφαγής του Κατύν δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα, καθώς για το εβραιόδουλο υπουργείο μόνο οι Εβραίοι έχουν σημασία.

Επειδή όμως εμείς είμαστε μεγαλόψυχοι αποφασίσαμε να δείξουμε αρωγή στο έργο του υπουργείου και να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές το απαραίτητο υλικό για την εργασία τους με το παρακάτω βίντεο:

το οποίο μπορεί να βρεθεί και εδώ.

Το εκτενές αυτό ντοκυμαντέρ για τον μύθο των 6.000.000 θυμάτων του ψευδοολοκαυτώματος δείχνει πως ο ίδιος αριθμός συναντάται με ιδιαίτερη εμμονή ήδη από τον 19ο αιώνα. Στην αρχή η προπαγάνδα αφορούσε τους εβραίους που δήθεν υπέφεραν κάτω από τον τσάρο και την Ελληνορθόδοξη εκκλησία, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα έγιναν πριν και μετά την δολοφονία του Τσάρου Αλέξανδρου Β’ το 1881.

Από το 1903 και μετά η προπαγάνδα για τα 6.000.000 “θύματα” χρησιμοποιήθηκε επιπλέον για να μαζευτούν τεράστια ποσά για την ενίσχυση των Εβραίων που παρουσιάζονταν να πολεμούν για τη “δημοκρατία”, στην πραγματικότητα ένας ευφημισμός για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Κάτι που κανείς δεν τολμά πλέον να πει είναι πως οι Αμερικανικές εφημερίδες της εποχής υποστήριζαν σθεναρά τους μπολσεβίκους προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατάληψη της εξουσίας στη Ρωσία από τους Εβραίους. Ο Αμερικανικός τύπος στήριζε την δημιουργία ένοπλων μονάδων από Εβραίους στη Ρωσία, οι οποίοι και πρωτοστατούσαν στις σφαγές του πληθυσμού από τους μπολσεβίκους. Με τον ίδιο τρόπο λίγα χρόνια πριν οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης είχαν δημιουργήσει ένοπλη μονάδα για να πολεμήσει μαζί με τους Οθωμανούς εναντίον των Ελλήνων κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους, όμως μόλις είδαν την έκβαση του πολέμου προτίμησαν να αποφύγουν την περαιτέρω έκθεσή τους.

Ο Αμερικανικός τύπος ανησυχούσε ιδιαίτερα για την περίπτωση αποτυχίας της Οκτωβριανής Επανάστασης, γιατί αυτό θα σήμαινε και την τιμωρία των Εβραίων της Ρωσίας. Στις 20 Ιουλίου 1921, στους New York Times δημοσιεύεται άρθρο όπου εκδηλώνεται αγωνία για τα 6.000.000 Εβραίων που δήθεν κινδύνευαν με σφαγή, και ανησυχεί για την περίπτωση που οι αντεπαναστατικές κινήσεις επιτύχουν και οι Σοβιετικοί (μπολσεβίκοι) χάσουν τον έλεγχο. Την ίδια ημέρα, η Chicago Tribune στην τρίτη σελίδα της δημοσιεύει το ίδιο άρθρο όπου οι Εβραίοι παρουσιάζονται να διαφεύγουν από τα κόκκινα στρατεύματα. Σημειώνουμε την υιοθέτηση του κομμουνιστικού όρου για τις “αντεπαναστατικές δυνάμεις” από μια Αμερικανική εφημερίδα!

Σήμερα τα γεγονότα αυτά αποσιωπώνται, ότι δηλαδή οι ΗΠΑ στήριξαν τους (εβραιο)μπολσεβίκους προκειμένου να εγκαθιδρυθεί ένα εβραιοκρατούμενο καθεστώς που θα κτυπούσε την Ελληνορθόδοξη εκκλησία και ότι για δεκαετίες η προπαγάνδα αναμασούσε τα 6.000.000 “θύματα” του “ολοκαυτώματος”, όχι στην Γερμανία αλλά στην Ρωσία.

Για δεκαετίες ο διεθνής σιωνισμός διεξήγαγε συνεχείς ψυχολογικές επιχειρήσεις και επηρέαζε την κοινή γνώμη με δημοσιεύματα και αποστολή φυλλαδίων σε πολιτικούς, με αδιάκοπη επανάληψη ιστοριών για πρόσφυγες, ολοκαύτωμα, γυναικόπαιδα που δυστυχούν, παιδάκια που υποφέρουν, μαζικές σφαγές εβραίων και παρόμοιες μυθοπλασίες, ταυτόχρονα με τις προσπάθειες δημιουργίας εβραικού κράτους με 6.000.000 υπηκόους με την κωδική ονομασία “τελική λύση”. Αργότερα, το σχέδιο της “τελικής λύσης” αποδόθηκε στον Χίτλερ, σε άλλη μια τεράστια ψυχολογική επιχείρηση που είχε σαν σκοπό την δημιουργία του μύθου του “ολοκαυτώματος”.

Αυτά τα 6.000.000 “θυμάτων” εμφανίζονταν άλλοτε κάπου στην Ευρώπη, άλλοτε στην Πολωνία, άλλοτε στην Ρωσία, άλλοτε στην Ουκρανία. Βέβαια τα μόνα πραγματικά θύματα στις χώρες αυτές ήταν τα θύματα των Εβραίων, οι οποίοι αφού κατέσφαξαν εκατομμύρια στην Ρωσία στη συνέχεια οδήγησαν εκατομμύρια Ουκρανών σε θάνατο από πείνα.

Όπως αναφέραμε, το 1921 οι Εβραίοι της Αμερικής πίεζαν αφόρητα για στήριξη των εβραιομπολσεβίκων, καθώς είχαν τον φόβο πως η κατάρρευση των εβραιομπολσεβίκων θα έφερνε αντίποινα εναντίον τους. Η εκστρατεία παραπληροφόρησης του κοινού είχε όμως και οικονομικό αντίκτυπο, καθώς για δεκαετίες οι Εβραίοι έκαναν εράνους για τα 6.000.000 εβραίων που πεινούν και υποφέρουν. Τα λεφτά, όσα δεν χάθηκαν στη διαδρομή μέσω τραπεζών, κατέληξαν στην στήριξη των μπολσεβίκων προκειμένου να επικρατήσουν.

Αφού ο στόχος της άλωσης της Ρωσίας επετεύχθη, το παραμύθι των 6.000.000 Εβραίων εμφανίστηκε με άλλη μορφή, αυτή τη φορά στοχοποιώντας την Γερμανία. Τώρα ο στόχος δεν ήταν απλώς η κατάληψη της εξουσίας, αλλά η δημιουργία σιωνιστικού κράτους στην Παλαιστίνη. Πριν ακόμα ξεκινήσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, άρχισε να καλλιεργείται πάλι ο μύθος για τα 6.000.000 Εβραίων, που για να διασωθούν έπρεπε να μεταφερθούν στην Παλαιστίνη αρπάζοντας τα εκεί εδάφη. Παρά τις προσπάθειες κάποιων ραβίνων της Ευρώπης, η εντολή των ανωτέρων σιωνιστικών κλιμακίων ήταν πως κάποιοι έπρεπε να θυσιαστούν προκειμένου να πεισθεί η διεθνής κοινότητα για την ανάγκη ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ.

Η απάντηση σε αυτά τα ιστορικά στοιχεία είναι πως ο αριθμός των 6.000.000 είναι “συμβολικός” και με την συνεχή πίεση Εβραϊκών κύκλων νομοθετούνται ρατσιστικοί νόμοι που δεν επιτρέπουν την αποκάλυψη της πραγματικής ιστορίας.

Κατά την διάρκεια περίπου ενός αιώνα, εμφανίζεται ένας αριθμός 6.000.000 Εβραίων που δήθεν πεθαίνουν και ένα προαναγγελθέν “ολοκαύτωμα”. Όταν ένας πολιτικός στόχος έχει επιτευχθεί, η ίδια προπαγάνδα χρησιμοποιείται για τον επόμενο. Μετά από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται για την επιβολή μιας “επετείου” σε παγκόσμια κλίμακα, που οι εντολοδόχοι σε κάθε χώρα αναλαμβάνουν να επιβάλλουν ως υπέρτατη μνήμη ενός ανύπαρκτου ιστορικού γεγονότος.

Όλα αυτά παρουσιάζονται ιδιαίτερα τεκμηριωμένα με λεπτομερή ιστορικά ντοκουμέντα από τον τύπο της εποχής. Ο αριθμός των 6.000.000 “σφαγιασθέντων” Εβραίων εμφανίζεται ξανά και ξανά από τη μια χρονική περίοδο στην άλλη και από την μια εφημερίδα στην άλλη, σε διαφορετικούς τόπους και με διαφορετικούς “ενόχους”.

Η ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας αναφέρει πως θέλει οι μαθητές να εξοικειωθούν με την “επιστημονική και ιστορική έρευνα μέσα από την αναδίφηση και μελέτη πρωτογενών και δευτερογενών ιστορικών πηγών”, οπότε έχουμε την βεβαιότητα ότι ο ίδιος ο Γαβρόγλου προσωπικά θα εκτιμήσει τις πρωτογενείς ιστορικές πηγές που προσφέρουμε.


14 Αυγούστου 2017

Το δόγμα της απολιτισμικότητας

Γράφει ο Panzerfaust

Στη σημερινή εποχή, η επιβολή καινούριων καθεστώτων σπάνια γίνεται μέσω του πολέμου. Η Αμερικανική πολεμική μηχανή προτιμά τη διενέργεια ψυχολογικών επιχειρήσεων προκειμένου να μεταβάλει το φρόνημα του εχθρού. Και ο εχθρός δεν βρίσκεται μόνο στη Μέση Ανατολή ή στη Ρωσία, καθώς πολλές χώρες που θεωρητικά αποτελούν συμμάχους των ΗΠΑ στην πραγματικότητα βρίσκονται υπό καθεστώς ωμής επιτήρησης και συνεχών παρεμβάσεων στο εσωτερικό τους.

Η Αμερικανική εξωτερική πολιτική μοιάζει να έχει περίεργες προτεραιότητες, που συμπτωματικά ταυτίζονται με επιδιώξεις που αναφέρονται στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Η άμεση ή έμμεση χρηματοδότηση διαφόρων οργανώσεων με απώτερο στόχο την μετάλλαξη της κοινωνίας θεωρείται αυτοδίκαιο προνόμιο του Αμερικανικού παράγοντα χωρίς κανείς να τολμά να το αμφισβητήσει. Για παράδειγμα, η Αμερικανική πρεσβεία χρηματοδοτεί το gay pride και την προώθηση της “ενσωμάτωσης των προσφυγόπαιδων”, ενώ μέσω ΜΚΟ διοχετεύονται κονδύλια σε αμέτρητες οργανώσεις που από το πουθενά βρίσκονται να έχουν δημόσιο λόγο στα πάντα.

Τυπικό παράδειγμα ψυχολογικών επιχειρήσεων του Αμερικανικού στρατού αποτελεί η υποβολή στους Γερμανούς μίας συλλογικής ενοχής όχι για τις επιθέσεις σε άλλες χώρες αλλά για το “Ολοκαύτωμα”. Οι Αμερικανοί δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για άλλες περιπτώσεις όπως για το στρατόπεδο του Γιασένοβατς, ούτε φυσικά για τα δικά τους στρατόπεδα συγκέντρωσης στον πόλεμο των Φιλιππίνων. Όμως υποχρέωσαν τον άμαχο Γερμανικό πληθυσμό να παρελάσει από τα “στρατόπεδα συγκέντρωσης” προκειμένου να αισθανθεί ένοχος και να καθιερωθεί ο μύθος του “Ολοκαυτώματος”.

Αυτές οι ψυχολογικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις αρχές της διαφήμισης προκειμένου δυσάρεστες εξελίξεις να παρουσιαστούν σαν ευχάριστες που όχι μόνο δεν πρέπει να ανησυχούν κανέναν, αλλά αντίθετα να γίνονται δεκτές με χαρά.

Στα πλαίσια αυτά, βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιείται συνεχώς ο όρος “πολυπολιτισμικότητα” προκειμένου να περιγραφεί η κατευθυνόμενη ανάμειξη Ευρωπαϊκών πληθυσμών με Αφρικανικούς και Ασιατικούς πληθυσμούς που μεταφέρονται από οργανωμένα κυκλώματα με χρηματοδότηση από τα Αραβικά Εμιράτα.

Το που αποσκοπεί αυτό έχει ήδη περιγραφεί από τον Kalergi: Στη δημιουργία ενός λαού ακαθόριστης καταγωγής, έγχρωμου και ηλίθιου που θα δεχτεί ως βασιλείς του τους Εβραίους.

Προκειμένου όμως να καλυφθεί αυτή η αλήθεια, έχει εφευρεθεί ο εύηχος όρος της “πολυπολιτισμικότητας”, οπότε όποιος αντιστέκεται σε αυτήν παρουσιάζεται σαν μοχθηρός και κακός “φασίστας” που απεχθάνεται τον πολιτισμό.

Για να μιλάμε για “πολυπολιτισμικότητα” προαπαιτούμενο είναι να υπάρχει πολιτισμός. Για να χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα που οι Αριστεροί σίγουρα θα επικροτήσουν, τα χρόνια του Μάο είχαν δημιουργηθεί γραφεία για την προώθηση του Κινεζικού πολιτισμού με τεύχη που παρουσίαζαν μοναδικά χαρακτηριστικά του Κινεζικού πολιτισμού μαζί με εκθέσεις για τον κομμουνισμό στην Κίνα. Βέβαια, στα χρόνια που ακολούθησαν οι Κινέζοι άλλαξαν τακτική, παρουσιάζοντας στον υπόλοιπο κόσμο τα επιτεύγματα του πολιτισμού τους χωρίς να αναφέρουν λέξη για τον Μάο ή για τον κομμουνισμό στην Κίνα, εξέλιξη που σίγουρα θα λυπεί αρκετούς από τους εγχώριους αριστερούς που τα χρόνια εκείνα μελετούσαν τα συγκεκριμένα τεύχη με ιδιαίτερη σχολαστικότητα.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε ότι μιλώντας για “πολυπολιτισμικότητα” εννοούμε πως χώρες που διαθέτουν πολιτισμό θα παρουσιάζουν τα επιτεύγματά τους και τον πολιτισμό τους μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας. Πως με οργανωμένες παροικίες θα αναπτύσσεται μία γόνιμη ανταλλαγή που δε θα μπορούσε παρά να είναι καλοδεχούμενη.

Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι να έρχονται δια της λαθραίας οδού καραβάνια έγχρωμων από χώρες που δεν διαθέτουν πολιτισμό και να εγκαθίστανται ως έποικοι μεταφέροντας μαζί τους νέες μορφές εγκληματικότητας, διευρυμένα δίκτυα ναρκωτικών και πορνείας, ανήκουστα ήθη και έθιμα όπως η περιτομή και ο ευνουχισμός των γυναικών, τη μόδα της μπούργκας, και φυσικά την ασύμβατη με την Ευρώπη μιαρή θρησκεία του μωαμεθανισμού.

Επιπλέον, αποδεδειγμένα οι χώρες αυτές δεν στέλνουν ως λαθροεποίκους παρά τα κατακάθια των δικών τους κοινωνιών, τυχοδιωκτικά και εγκληματικά στοιχεία που είναι αστείο να θεωρούνται ως φορείς οποιουδήποτε πολιτισμού. Είναι σαν να θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να στείλουμε τους εγχώριους γύφτους, τα πρεζόνια των Εξαρχείων, τα μέλη κομματικών νεολαιών και τους antifa σε κάποια άλλη χώρα και να ισχυριζόμαστε πως με τον τρόπο αυτό θα διαδίδαμε τον Ελληνικό πολιτισμό.

Βέβαια, για τις κατηγορίες που αναφέραμε η έννοια του πολιτισμού είναι διαφορετική. Προφανώς, το πρεζόνι μίας κατάληψης έχει διαφορετική αντίληψη για το τι είναι πολιτισμός σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και για τον ανεγκέφαλο “αντιφασίστα” ή τον γύφτο που θεωρεί ως κουλτούρα να στέλνει τις γυναίκες και τα παιδιά του στην επαιτεία. Ο τυπικός αριστεριστής θεωρεί πολιτισμό να διαβάζει όλη μέρα τα γραπτά του Μαρξ ή έστω τον Ριζοσπάστη ή την Αυγή, ενώ ο τυπικός ΔΑΠίτης θεωρεί πολιτισμό τα στριπτιζάδικα και την παραλιακή, και όλοι μαζί θεωρούν πολιτισμό την ομοφυλοφιλία και τα gay pride.

Το ποιά είναι η “πολυπολιτισμικότητα” στην πράξη το έχουμε ήδη δει, με μεικτές συμμορίες ντόπιων και αλλοδαπών εγκληματιών, με πεινασμένους ομοφυλόφιλους να ψαρεύουν με άνεση παρτενέρ για την ανταλλαγή πολιτισμικών πληροφοριών, με μικρούς και μεγάλους εργολάβους να ψάχνουν για τα φθηνότερα εργατικά χέρια, με μετατροπή ολόκληρων περιοχών σε ισλαμιστικούς θύλακες.

Μέσα σε διάφορες καταλήψεις-πρεζοφωλιές, ντόπιοι αλήτες στεγάζουν ισλαμιστές και τζιχαντιστές με τον ισχυρισμό πως αυτό είναι η “πολυπολιτισμικότητα”.

Σίγουρα λοιπόν αυτό που συμβαίνει δεν έχει καμία σχέση με πολιτισμό. Αντίθετα, αυτό που προκύπτει είναι η απουσία κάθε ίχνους πολιτισμού. Οι φορείς αυτού που ψευδώς αποκαλείται “πολυπολιτισμικότητα” θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη χωρίς κανείς να αναγνωρίσει επάνω τους κάποιο διακριτό είδος πολιτισμού. Αυτό που τους προσδιορίζει είναι η απολιτισμικότητα, που είναι και το δόγμα που προσπαθούν να επιβάλλουν.

Με την προωθούμενη απολιτισμικότητα, θα χαθεί κάθε έννοια ταυτότητας. Το μοντέλο έχει ήδη δοκιμαστεί στις ΗΠΑ, όπου το πέρασμα των λίγων αιώνων ύπαρξης του κράτους έδειξε πως δεν υπάρχει ένας σαφής πολιτισμός, αλλά μία άλλοτε παθητική και άλλοτε βίαιη συνύπαρξη ψηγμάτων διαφορετικών πολιτισμικών προελέυσεων όπου το μόνο κοινό σημείο αναφοράς είναι η οικονομία και το μόνο στοιχείο που καταφέρνει να βγαίνει κερδισμένο είναι το Εβραϊκό.

Σήμερα στην Ελλάδα κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι σε μία 25ετία από τη στιγμή που ο κρυπτοεβραίος Αντώνης Σαμαράς έφερε τους Αλβανούς στην Ελλάδα επήλθε κάποια εισροή “Αλβανικού πολιτισμού”, και πως με τον ίδιο τρόπο θα επέλθει κάποια εισροή Πακιστανικού, Αφγανικού, Νιγηριανού, Μαλαισιανού κλπ πολιτισμού στην οποία αντιδρούν οι κακοί “φασίστες”. Οι κοινωνίες των κρατών αυτών προβάλλονται ως πρότυπα από τα οποία μία εισαγωγή πολιτισμού θα εισρεύσει στην Ελλάδα για να την ανεβάσει σε νέα επίπεδα, όπως κάποτε δήλωσε με στόμφο ο Πάκι Παυλόπουλος που τώρα παρακολουθεί την λαθροεισβολή “πολιτισμού” από τα ανάκτορά του στο Πάκιγχαμ.

Η απολιτισμικότητα αποτελεί το δόγμα που προσπαθούν να επιβάλλουν οι εντολοδόχοι πολιτικοί προκειμένου αυτό που θα προκύψει να είναι ένας λαός εύκολα χειραγωγήσιμος με χαμηλό επίπεδο ηθικής και νοημοσύνης. Χρησιμοποιώντας παραπειστικούς όρους, κρύβουν την πραγματικότητα με πομπώδεις λέξεις και εκφράσεις προωθώντας τη χρήση του όρου της “πολυπολιτισμικότητας” στη θέση του ορθού όρου που είναι η απολιτισμικότητα.

Η εκτεταμένη χρήση του ψευδούς όρου της “πολυπολιτισμικότητας” εντάσσεται στα πλαίσια προσεκτικά μελετημένων επιχειρήσεων προκειμένου να επιβληθεί στη συνείδηση του κόσμου η μετάβαση στο νέο καθεστώς, όπου όχι μόνο η απολιτισμικότητα θα λέγεται “πολυπολιτισμικότητα”, αλλά και η ανωμαλία “σεξουαλική ταυτότητα”, η μπούργκα “μόδα για μοντέρνες μουσουλμάνες”, ο δωσιλογισμός “πολιτική για την ειρήνευση”, η καταστολή και το αστυνομικό κράτος “προστασία του πολίτη”.

Με έναν διαρκή βομβαρδισμό ανούσιων όρων, προσπαθούν να πείσουν πως το δόγμα της απολιτισμικότητας δήθεν θα προσφέρει βελτίωση της ζωής. Προκειμένου να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, πουλημένα δημόσια πρόσωπα φωτογραφίζονται με αλλοδαπά “πολυπολιτισμικά” στοιχεία σε διάφορες περιστάσεις, αποδεικνύοντας πως πρόκειται περί απολιτισμικότητας: Ο Φίλης φωτογραφίζεται με τους μωαμεθανούς τρώγοντας βραστή προβατίνα, ο Κούλης Μητσοτάκης φωτογραφίζεται με “ασυνόδευτους ανήλικους” που μάλλον θα το σκεφτόταν να αφήσει την κόρη του μαζί τους, ο λαθρόφιλος Ιερώνυμος βγάζει τον ιερατικό σταυρό για να πάει να μοιράσει κρουασάν στους εισαγώμενους τζιχαντιστές. Σε καμία από τις σκηνές αυτές που προβλήθηκαν από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν υπάρχει κάποιο ίχνος πολιτισμού, για να μην αναφερθούμε σε φρικιαστικές σκηνές από τους μωαμεθανικούς εορτασμούς με αυτομαστίγωση με ξυράφια που δείχνουν που θα οδηγήσει τελικά η επιβολή του δόγματος της απολιτισμικότητας.

Η προπαγάνδα περί “πολυπολιτισμικότητας” στον εκπαιδευτικό χώρο προέρχεται από εκπαιδευτικούς που η μόνη τους επαφή με τον πολιτισμό είναι τα κομματικά φεστιβάλ και η άγρα αλλοδαπών επιβητόρων. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις ίδιες φράσεις, προσπαθούν να δηλητηριάσουν τις ψυχές των μαθητών με το πνεύμα της αμορφωσιάς και της αγραμματωσύνης που τους χαρακτηρίζει, αγωνιζόμενοι για την ένταξή τους σε ΜΚΟ και “επιμορφώσεις”. Μαζί με το υπόλοιπο συνοθύλεμα του αντισυνταγματικού τόξου, καταδικάζουν την ενασχόληση με τον πραγματικό πολιτισμό ως “ρατσιστική” και προσπαθούν να επιβάλλουν στους μαθητές τριτοκοσμικά μοντέλα με σκοπό να οδηγήσουν στην ηλιθιοποίηση του πληθυσμού.

Το μοντέλο της απολιτισμικότητας που πηγάζει από τις ΗΠΑ είναι αντίθετο με την Ευρωπαϊκή ταυτότητα. Όσοι το προωθούν ύπουλα ως δήθεν “πολυπολιτισμικότητα” ασκούν πρακτορικό ρόλο και δεν έχουν θέση στην Ευρώπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εναλλακτική διεύθυνση του Education in Greece.


7 Απριλίου 2017

Ο Ιερώνυμος προσκυνητής των Εβραίων

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (της γνωστής εταιρίας Έστερ-Εσθήρ Λόντερ) και πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου WJC βρισκόταν στην Αθήνα, στον χώρο του Ιδρύματος Νιάρχου στην οδό Πειραιώς που παραπειστικά ονομάζεται “Ελληνικός Κόσμος”.

Εκεί έγινε φιέστα “Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος”, όπου ο Λόντερ υπήρξε κεντρικός ομιλητής. Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως το θέμα των Εβραίων αφορά όλους τους Έλληνες, γιατί το 1941 η Ελλάδα έχασε τους παραγωγικότερους πολίτες της!

Φυσικά το πόσο παραγωγικοί υπήρξαν οι Εβραίοι στην Ελλάδα είναι γνωστό, καθώς ακόμα και σήμερα επιδίδονται στο “επάγγελμα” του σαράφη και του ενεχυροδανειστή.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Λόντερ στην προστασία που προσέφεραν στους Εβραίους διάφοροι κληρικοί, και ιδιαίτερα ο τότε Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός, ο οποίος φρόντισε να δωθούν πλαστές ταυτότητες στους Εβραίους ώστε να εμφανίζονται ως Χριστιανοί. Εκείνο που παρέλειψε να πει ο Λόντερ είναι πως χάρη στην κίνηση αυτή ακόμα περισσότεροι Εβραίοι μπόρεσαν να διεισδύσουν στη δημόσια ζωή ως κρυπτοεβραίοι, αποκρύπτοντας την πραγματική τους ταυτότητα προκειμένου να επιβάλλουν την Εβραϊκή πολιτική.

Κλείνοντας την ομιλία του, είπε κι ένα ανέκδοτο για να κάνει πιο εύθυμο το κλίμα:

“Ο Πρόεδρος του WJC έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος. Η φιλία μεταξύ του ελληνικού λαού και του εβραϊκού λαού είναι ισχυρή και παλιά. Και εμείς προσβλέπουμε ισχυρότερους ακόμη δεσμούς με την κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια».”

Η ιστορία ουδέποτε κατέγραψε “φιλία” μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων. Αντίθετα, οι Εβραίοι υπήρξαν συνδυνάστες των Ελλήνων κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Στους δε αρχαίους χρόνους είναι γνωστές οι σφαγές στις οποίες επιδόθηκαν οι Εβραίοι εναντίον των Ελλήνων, τόσο στη Γαλιλαία όσο και την Κύπρο, και τις σφαγές αυτές εορτάζουν έως σήμερα σε μία πρωτοφανή ανθελληνική γιορτή μίσους.

Την επόμενη ημέρα ο Λόντερ έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή όπου απαίτησε περισσότερη ιουδαϊκή κατήχηση στην εκπαίδευση και δήλωσε χαρούμενος που το (Ανθ)ελληνικό Υπουργείο Παιδείας υπογράφει συμφωνίες με διάφορα Εβραϊκά κέντρα προκειμένου να επιβάλει την ιουδαιοποίηση της εκπαίδευσης. Και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στην Χρυσή Αυγή και στο πόσο κινδυνεύουν οι “μειονότητες”, δηλαδή οι λαθροέποικοι που εισέρχονται στον Ελλαδικό χώρο με τη φροντίδα Ιουδαίων πρακτόρων στα διάφορα κλιμάκια του κρατικού και κυβερνητικού μηχανισμού.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι τυπικά δείγματα Εβραϊκής επιρροής κυβερνήσεων που με προθυμία λαμβάνουν τις εντολές τους, όμως η συγκεκριμένη επίσκεψη του προέδρου του WJC χαρακτηρίστηκε από μία σημαντική λεπτομέρεια: Δεν υπήρξε αναφορά στον τύπο των ονομάτων όσων παραβρέθηκαν, με την εξαίρεση της Δούρου που έσπευσε να φροντίσει για την πολιτική της καριέρα αναφερόμενη στις υποτιθέμενες μεγάλες υπηρεσίες που έχουν προσφέρει οι Εβραίοι στην Ελλάδα.

Επιπλέον, δεν υπήρξε καμία διαρροή φωτογραφιών από την εκδήλωση, κάτι πρωτοφανές καθώς οι Εβραίοι πάντα φροντίζουν να παρουσιάζουν την επιρροή τους στις προσωπικότητες της κοινωνίας.

Ο λόγος έγινε φανερός από τα όσα καταγγέλθηκαν στη συνέχεια, για παρουσία του Ιερώνυμου στη φιέστα όπου αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον αρχιεβραίο. Προκειμένου να προστατευθεί ο Ιερώνυμος από την αγανάκτηση για την προδοτική στάση του, κανένα από τα αμέτρητα εξειδικευμένα εκκλησιαστικά “ενημερωτικά πόρταλ” δεν αναφέρθηκε στην παρουσία του. Αυτό τη στιγμή που καθημερινά βομβαρδίζουν το κοινό τους με αμέτρητες φωτογραφίες αναίσχυντης προβολής διαφόρων εκκλησιαστικών προσώπων.

Θυμίζουμε πως οι επισκέψεις των Εβραίων του WJC στον Ιερώνυμο κατά το παρελθόν είχαν προξενήσει πολλά αρνητικά σχόλια για τον αναίσχυντο εβραιοπροσκυνημένο ρασοφόρο, οπότε τώρα οι Εβραίοι φροντίζουν να προστατέψουν τον άνθρωπό τους.

Μετά από αυτά κανένας δεν πρέπει να εκπλήσσεται που ο Ιερώνυμος υπηρετεί τυφλά τα σχέδια της πανθρησκείας και του οικουμενισμού και σιωπά μπροστά στις αισχρές δραστηριότητες επισκόπων για ιουδαιοποίηση της χώρας.2


28 Δεκεμβρίου 2016

Το Υπουργείο Παιδείας επιδοτεί το πουστριλίκι

 

Δεν πρόκειται για σχήμα λόγου, όπως κάποιοι βιαστικοί μπορεί να νομίσουν, αλλά για πραγματικότητα. Εδώ και καιρό οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι του Υπουργείου (Α)παιδείας ασχολούνται με το πως θα θεσμοθετήσουν επίσημα την παρουσία περιθωριακών και σεξουαλικά ανωμάλων ομάδων μέσα στα χρονίως ηθικώς καρκινοβατούντα πανεπιστήμια:

“Διαβούλευση με ΑΕΙ για χρηματοδότηση σπουδών LGBT προσφύγων, μεταναστών, Ρομά, ψυχικά ασθενών κλπ
Μέσω του ΕΣΠΑ θα δοθεί το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ , στα ΑΕΙ (600.000 ευρώ το κάθε Ιδρυμα)

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η διαδικασία διαβούλευσης με τα ΑΕΙ για την αξιολόγηση των προτάσεων τους που αφορούν την υποστήριξη δομών κοινωνικής μέριμνας με στόχο την ενίσχυση φοιτητών που ανήκουν σε Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες και Άτομα με Αναπηρίες, ανακοινώθηκε σήμερα από το υπ. Παιδείας .

Μέσω του ΕΣΠΑ θα δοθεί το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ , στα ΑΕΙ (600.000 ευρώ το κάθε Ιδρυμα) για την έγκαιρη ολοκλήρωση των σπουδών:

-για ΕΚΟ και ΑΜΕΑ

-Ομάδες στόχου: πρόσφυγες, μετανάστες, ομογενείς- παλλινοστούντες, αλλοδαποί

-φοιτητές ρομά, LGBT, τοξικοεξαρτημένοι, ψυχικά ασθενείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΤΕΠ ΤΟΥ ΕΚΤ Γ ΙΩΑΝΝΙΔΗ”

Όπως είναι η συνήθης τακτική των νοσηρών και ανώμαλων εγκεφάλων, μαζί με τα άτομα με αναπηρίες μπαίνουν και οι γύφτοι, οι λαθροέποικοι και φυσικά οι ομοφυλόφιλοι.

Δηλαδή τα ΑΜΕΑ εξισώνονται με τις κατηγορίες αυτές, με το Ελλαδικό κράτος να τα κατατάσει στην ίδια κατηγορία με τα τραβεστί!

Ο Ειδικός Γραμματέας μας προσδιορίζει ότι όλες οι κατηγορίες των σεξουαλικών ανωμαλιών θα επιδοτηθούν ώστε να μη μείνει κανένας παραπονεμένος.

Όλα αυτά πρακτικά σημαίνουν ότι κάποιος-α που δηλώνει λεσβία ή λούγκρα θα δικαιούται επιδότηση, αλλά επίσης και όσοι πάνε με ό,τι κινείται και φυσικά και τα τραβεστί. Καθώς τι θα ήταν πιο ταιριαστό για μια τραβεστί κυβέρνηση όπως αυτή των ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ από το να επιδοτεί και τα τραβεστί;

Τώρα βέβαια υπάρχει ένα ουσιώδες ερώτημα: Με ποιό τρόπο θα εξακριβώνει το κάθε πανεπιστήμιο (ή μάλλον ίδρυμα ανωμαλίας) ότι κάποιος-α που δηλώνει bisexual λέει την αλήθεια; Θα γίνεται άραγε χρήση ενός κωλοβυθόμετρου ακριβείας με την σφραγίδα εγκυρότητας ενός ειδήμονα όπως ο Φίλης ή η Αναγνωστοπούλου, ή οι εξίσου ειδήμονες αντικαταστάτες τους Γαβρόγλου και Ζουράρης;;

Αντί το πρόστυχο και προδοτικό κράτος να δώσει κονδύλια ώστε οι μη προνομιούχοι φοιτητές να μπορούν να πάρουν κανένα βιβλίο και κανένα σάντουϊτς, τα κονδύλια μοιράζονται προκειμένου να προχωρήσει το όραμα του αντισυνταγματικού τόξου για την επίσημη μετατροπή της χώρας σε Ηνωμένες Πολιτείες λαθροεποίκων, γύφτων, και κυρίως σεξουαλικά ανώμαλων.

Τα δε ΑΕΙ διαγωνίζονται στην ανωμαλία προκειμένου να διεκδικήσουν τα κονδύλια. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσες δεκαετίες χρησιμοποιούνται τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πανεπιστήμια, παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κατάληξή τους είναι στα σεντούκια κομπιναδόρων καθηγητάδων: Με τον τρόπο αυτό εκμαυλίστηκε η κοινωνία και δημιουργήθηκε ο αυτοματισμός της διεκδίκησης των κονδυλίων με κάθε τρόπο χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για περιττά ηθικά ερωτήματα.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να προτείνονται οι πλέον επαίσχυντες αλλαγές χωρίς το φόβο της αντίδρασης, αφού η σαθρή πανεπιστημιακή κοινότητα ενδιαφέρεται για τα κονδύλια και όχι για αντιδράσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ροή του χρήματος.

Άραγε θα αντιδράσει κανείς από την εκκλησία ή φοβούνται κι εκεί μήπως χάσουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s