20/10/2018: Ρατσιστική παρενόχληση εκδήλωσης της μακεδονικής μειονότητας στη Φλώρινα από τη Χρυσή Αυγή και ποινικές ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ.

   Ρατσιστική παρενόχληση σε εκδήλωση της Μακεδονικής μειονότητας στη Φλώρινα από τη Χρυσή Αυγή (με ρητορική μίσους και από το Γιάννη Λαγό) και άλλους ακροδεξιούς όπως τον “Ιερό Λόχο 2012”, με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. η οποία είναι ποινικά ελέγξιμη αφού ανέχθηκε το παράνομο ρατσιστικό κλείσιμο των δρόμων για ώρες και συμβούλευε τους ανθρώπους να πηγαίνουν μέσα από τα χωράφια αντί να αποτρέψει τη συγκέντρωση όπως κάνει άλλες φορές όταν η Χ.Α. προσπαθεί να εμποδίσει άλλους, μη μειονοτικούς, φορείς. Η εκδήλωση ωστόσο έγινε όπως φαίνεται και σε βίντεο που ακολουθεί.

   Αρκεί κανείς να φανταστεί τη σημασία για την ελληνική κοινή γνώμη ενός αντίστοιχου γεγονότος π.χ. ενός αποκλεισμού από ναζιστές και με την ανοχή της αστυνομίας, μιας εκδήλωσης της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και με το κράτος μέσα από τους -κυβερνητικούς και μη- πολιτικούς φορείς του να σφυρίζει αδιάφορα.

  Ακολουθεί και εγκωμιαστική, άρα ρατσιστική αρθρογραφία. Τέλος παραθέτουμε είδηση στα αγγλικά για τον τρόπο αντιμετώπισης 233 μεταναστών διαδηλωτών στην Ορεστιάδα που έκλεισαν ένα δρόμο για να γίνουν ορατοί και να αποτρέψουν παράνομη επαναπροώθηση εις βάρος τους και τιμωρήθηκαν με ποινή ενός έτους (με 3ετή αναστολή ο καθένας) για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η ευμενής στάση της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι σε ακροδεξιούς και ναζιστές που παρεμποδίζουν Έλληνες πολίτες με μειονοτική εθνική συνείδηση:

screenshot-30d994c2-4cc2-4894-b5bb-9b1b62ee65f8-2018.10.21-14-37-56και


Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Με μια δυναμική και μαζική διαμαρτυρία οι Χρυσαυγίτες κατάφεραν σήμερα να βάλουν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών, η οποία βρίσκεται σε έξαρση μετά και την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.

Κλιμάκιο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Γιάννη Λαγό, Γιάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα, το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμη Ματθαιόπουλο και πλήθος Συναγωνιστών βρίσκεται αυτήν την στιγμή λίγα μέτρα έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων τους.

Ο δρόμος προς το ξενοδοχείο όπου ήταν να πραγματοποιηθεί η ανθελληνική εκδήλωση του φιλοσκοπιανού συλλόγου έχει αποκλειστεί και αυτό αποτελεί μια Νίκη για τους Έλληνες Εθνικιστές!

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομοκρατία στην περιοχή κατόπιν εντολών του κράτους των Αθηνών είναι πρωτοφανής. Εκατοντάδες αστυνομικοί από όλη την Μακεδονία έχουν συγκεντρωθεί στην Φλώρινα για να παρεμποδίσουν την διαμαρτυρία των Χρυσαυγιτών.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί με τις κλούβες τους έχουν δημιουργήσει μπλόκα 5 χιλιομέτρων, ανάμεσα από τα οποία πέρασαν οι Συναγωνιστές και διατρανώνουν πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ Ελληνική!


Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

Η δυναμική διαμαρτυρία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής και πλήθους Συναγωνιστών στο χωριό Άγιος Παντελεήμονας στο Αμύνταιο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ακυρώθηκε η ανθελληνική εκδήλωση από τον φιλοσκοπιανό σύλλογο «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού».

Σε δήλωσή του ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός δήλωσε: “Η ώρα είναι 21:10. Η εκδήλωση των σκοπιανών, η εκδήλωση του “Ουράνιου τόξου” δυστυχώς για αυτούς ματαιώθηκε από την παρουσία της Χρυσής Αυγής και των Ελλήνων Εθνικιστών. 21 και 10 φεύγουμε και δεν υπάρχει κανείς στην αίθουσα σε μια ειρηνική καθ΄όλα νόμιμη συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών. Θέλανε σήμερα να χορέψουνε “διάφορους παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια”. Εμείς τους βάλαμε να χορέψουνε… τάνγκο που είναι χορός για δύο. Τόσοι ήταν στην αίθουσα!

Στην εκδήλωση των φιλοσκοπιανών δεν πάτησε ούτε ψυχή και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αίθουσα έμεινε άδεια!

Πρόκειται για μια ακόμη εθνικιστική Νίκη, αφού κανείς από τους σκοπιανούς και τους εγχώριους πράκτορές τους δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τον χώρο.

Οι Χρυσαυγίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα από την Φλώρινα: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Την επιτυχημένη διαμαρτυρία των Συναγωνιστών και την αποτυχία των φιλοσκοπιανών κάλυψε με ρεπορτάζ και το seleo.gr.

—————————————————————————————————————————————
screenshot-30d994c2-4cc2-4894-b5bb-9b1b62ee65f8-2018.10.21-14-37-56
———————————————————————————————————–

https://ierosloxos2012.blogspot.com

Η προπαγάνδα των γενίτσαρων θα σταματάει στον δρόμο!

Το Σάββατο 20/10/18 ο σύλλογος μας συνέδραμε επικουρικά στο αποκλεισμό του ξενοδοχείου “Πανόραμα” στον Άγιο Παντελεήμωνα Αμυνταίου που πραγματοποιούσε από νωρίς το μεσημέρι η Χρυσή Αυγή.
Η δράση στέφθηκε με επιτυχία γιατί οι γενίτσαροι αφενός κατάλαβαν ότι τα ψέμματα τελείωσαν και θα μας βρίσκουν απέναντι τους ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα επιχειρούν να δηλητηριάσουν τον αέρα της Μακεδονίας μας με την σιχαμερή προπαγάνδα τους και αφετέρου διότι τους να αναγκάσαμε να μαζευτούν οι ελάχιστοι έμμισθοι γενίτσαροι στα κρυφά και στα μουλωχτά πολύ αργότερα και να βγάλουν κάποιες προπαγανδιστικές φωτογραφίες και βίντεο ότι τελικά η εκδήλωση τους πέτυχε.Εάν ήταν όλη η υπόθεση για 20 τσιράκια σας,να μας το λέγατε….
Φυσικά και δεν είχαν καμία όρεξη για γλέντι μετά το κλύσμα που έφαγαν από την Χρυσή Αυγή και από τον Ιερό Λόχο 2012.
Επίσης πολύ τους έτσουξε η δυναμική πορεία του συλλόγου μας ως επίλογο της βραδιάς μέσα στην πόλη του Αμύνταιου,με τα νεαρά Ελληνόπουλα της πόλης,να ακολουθούν την πορεία και να λένε με την περήφανη Ελληνική Ψυχή τους το Μακεδονία Ξακουστή και τον Εθνικό μας Ύμνο,αυτά δηλαδή που ζεματάνε τους γενίτσαρους.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως.Ραντεβού ξανά στην επόμενη προσπάθεια σας για προπαγάνδα γενίτσαροι!
Υ.Γ.Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή για τον έγκαιρο αποκλεισμό του ξενοδοχείου και ευχαριστούμε τα μέλη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας,της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα,της ομάδος Εθνική Συνείδηση που στήριξαν την εξόρμηση μας!

———————————————————————————————————————————
e-ptolemeos.gr

Αμύνταιο: Πορεία του «Ιερού Λόχου» κατά της ίδρυσης «Μακεδονικού Συλλόγου» από το «Ουράνιο Τόξο» παρουσία των ΜΑΤ – VIDEO

Δημοσιεύτηκε απο: Βάσω Σάφη
21/10/2018
Πορεία στο Αμύνταιο Φλώρινας πραγματοποίησαν βραδινές ώρες του Σαββάτου μέλη της οργάνωσης του «Ιερού λόχου», φωνάζοντας συνθήματα κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και των ΜΑΤ.
Λίγη ώρα πριν είχαν συγκεντρωθεί στον Άγιο Παντελεήμονα, αντιδρώντας σε πρόσκληση του κόμματος του «Ουράνιου Τόξου»  Φλώρινας να ιδρύσει «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» διοργανώνοντας, μάλιστα εκδήλωση για το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου.
Δείτε τα video του «e-ptolemeos.gr»:
Δείτε την πρόσκληση του «Ουράνιου Τόξου», που προηγήθηκε:
——————————————————————————————————————————————
μακ

orest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s