07/10/2019: Μηνυτήρια αναφορά κατά Γιώργου Τράγκα και Χρυσής Αυγής για ακραία αντι-προσφυγική ρητορική μίσους

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
 
6 Οκτωβρίου 2019

Κυρίες/Κύριοι,

Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και της Χρυσής Αυγής για την ακραία αντι-προσφυγική ρητορική μίσους του την οποία η τελευταία υιοθέτησε παρουσιάζοντάς τη θετικά στην εφημερίδα του κόμματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γ. Τράγκας παρομοίασε, σε ραδιοφωνική εκπομπή, τους πρόσφυγες με “καρκινικό ιστό” που “θα εξελιχθεί ως μετάσταση”, “υγειονομικές και κοινωνικές βόμβες σε όλες τις πόλεις και τις περιοχές της Ελλάδας”, “ανθρώπους από τριτοκοσμικές περιοχές, εμποτισμένους με την αγριότητα και την αρπακτικότητα των περιοχών τους ανάμεσα στα παιδιά μας”.

xrisiavgi.com

https://archive.fo/eLFGR

Να είστε πιο προσεχτικός κύριε Τράγκα…

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

FireShot Capture 164 - Edit Post ‹ RACIST CRIMES WATCH - Παρατηρητηριο Ρατσιστικων Εγκληματω_ - wordpress.com

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Τράγκας σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μεταφέρει στα αστικά κέντρα 56.000 (για αρχή!) λαθρομετανάστες, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή ως «τοποθέτηση βόμβας» στις πόλεις μας:

«Αν κατάλαβα καλά η κυβέρνηση αδειάζει τα νησιά, για να τα ξαναγεμίσει ο Σουλτάνος σε μερικούς μήνες. Το πρόβλημα δεν λύνεται με τη μεταφορά χιλιάδων μεταναστών σε ξενοδοχεία και σπίτια σε όλη τη χώρα. Αυτή η λύση θυμίζει τη λήψη καρκινικού ιστού, νεοπλασματικών κυττάρων και την τοποθέτησή τους σε όλο τον οργανισμό. Αυτό θα εξελιχθεί ως μετάσταση και θα φανεί εντός του άμεσου μέλλοντος. Μιλάμε για τοποθέτηση υγειονομικών και κοινωνικών βομβών σε όλες τις πόλεις και τις περιοχές της Ελλάδας.

Ανοικτές δομές σημαίνει ότι θα κυκλοφορούν άνθρωποι από τριτοκοσμικές περιοχές, εμποτισμένοι με την αγριότητα και την αρπακτικότητα των περιοχών τους ανάμεσα στα παιδιά μας και στα μέλη των οικογενειών μας. Πρόκειται για δόλιο σχέδιο των Ευρωπαίων και αυτά που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι χορήγηση παρακεταμόλης για τη θεραπεία πολλαπλών μεταστάσεων ή αιμορραγικού πυρετού…»

Προσοχή κύριε Τράγκα γιατί η “αστυνομία” της πολιτικής… ορθότητας μπορεί να σας κατηγορήσει ακόμα και ως… «φασίστα». Μα είναι απόψεις αυτές για τους φιλήσυχους και απολύτως ειρηνικούς «πρόσφυγες» που προτιμούν την Πατρίδα μας; Τι θέλετε δηλαδή; Να φύγουν… στενοχωρημένοι και να πάνε να… επενδύσουν κάπου αλλού;

***

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δώσετε στη μήνυση αυτή.

 

Με τιμή

Παναγιώτης Δημητράς
Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
email: panayotedimitras@gmail.com
διεύθυνση: ΤΘ 60820 – 15304 Γλυκά Νερά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s