22/11/2015: Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Επικαιροποίηση 5 Οκτωβρίου 2016

Οι απαντήσεις κάνουν αναφορά για ΔΥΟ δικογραφίες μια στον Πειραιά (άγνωστο πότε) και μια στην Αθήνα, η δεύτερη μετά την υποβολή της αναφοράς μας στις 29/10. Και όποιος/α έχει εμπειρία στην ανάγνωση των απαντήσεων “μέσα από τις γραμμές” βλέπει πως χάρη στην ερώτηση η Εισαγγελία Αθηνών για να δείξει έργο στις 9/11, έστειλε τη δικογραφία στην ΕΛΑΣ την ίδια ημέρα. Η Εισαγγελία Πειραιά σχημάτισε αρκετά μετά δικογραφία αφού στις 10/11 δεν έχει καμιά! Προφανώς μετά το “θόρυβο” στη Βουλή η ΕΛΑΣ Πειραιά σχημάτισε δικογραφία (για αυτό ο Τόσκας δεν δίνει ημερομηνία) ενώ το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της ΕΛΑΣ έσπευσε να κινητοποιήσει την Ηλεκτρονική Δίωξη που -μας λένε- έδωσε κατεπειγόντως στην Εισαγγελία Αθηνών τα ευρήματα που διέταξε προκαταρκτική. Αυτά λέει ο Τόσκας στις 22/11. Στο μεταξύ οι ναζί μάλλον ειδοποιούνται από την ΕΛΑΣ και για αυτό κατεβάζουν το σάιτ για δύο μήνες! Όσο για την προκαταρκτική μάλλον δεν έβγαλε τίποτε και επιστράφηκε στις 30/2/2016 στην Εισαγγελία Αθηνών η οποία στις 21 Ιουνίου 2016 την έθεσε στον αρχείο αγνώστων δραστών! Στο ενδιάμεσο η δράση των AΜΕ συνεχίζεται ακάθεκτη, και συμπληρωματικά στοιχεία είχαν κατατεθεί από το ΕΠΣΕ στις 14/4/2016. Τέλος, η Εισαγγελέας Ρατσιστικής Βίας έχει ΚΑΙ την ιδιότητα αυτή όπως και την ενασχόληση με τη Λίστα Λαγκάρντ οπότε πνίγεται και αναφορά μας του Μαρτίου δεν έχει ακόμα προλάβει να επεξεργαστεί, ίσως για αυτό η δικογραφία για τους ΑΜΕ χρεώθηκε σε άλλη/ο εισαγγελέα. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 το ΕΠΣΕ κατέθεσε αίτημα ανάσυρσης της δικογραφίας η οποία μελετάται.

poreia-minisis-d2015-1983-gia-ame-combat18-5-10-2016


Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ
Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Στις 29/10/2015, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, έπειτα από το δημοσίευμα του XYZ Contagion για τις βεβηλώσεις εβραϊκών νεκροταφείων και τις απειλές των ναζιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων ‘Combat 18 Hellas’ και ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές), κατέθεσε στη Βουλή την υπ’ αριθμόν 666 ερώτηση προς τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης «σχετικά με την βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου από το ελληνικό ‘Combat 18’ και τις απειλές της μέσω διαδικτύου».

Η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:
http://www.syriza.gr/article/id/63068/Erwthsh-boyleyth-SYRIZA-schetika-me-thn-bebhlwsh-ebraikoy-nekrotafeioy-apo-to-ellhniko-Combat-18-kai-tis-apeiles-ths-mesw-diadiktyoy.html

Ερώτηση 666 του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη σχετικά με την βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου από το ελληνικό Combat 18 και τις απειλές της μέσω διαδικτύου, 29/10/2015.

Προς τους κ.κ. Υπουργούς:

Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Με δημοσίευση στις 22 Οκτωβρίου 2015 στον ιστότοπό της, η δημοσιογραφική ομάδα ‘XYZ Contagion’καταγγέλλει βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου στην περιοχή της Νίκαιας από την ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση ‘Combat 18 Hellas’.

Πρόκειται για παράρτημα της αγγλικής τρομοκρατικής οργάνωσης-δικτύου ‘Combat 18’, που συνιστά το βίαιο, τρομοκρατικό και ένοπλο τμήμα του ‘Blood & Honour’, που κι αυτό με τη σειρά του ήταν παρακλάδι της ναζιστικής συμμορίας της ‘Χρυσής Αυγής’. Χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτών, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι πως δρουν «οριζόντια», χωρίς δηλαδή κεντρική καθοδήγηση και ιδιαίτερη ιεραρχία. Από κει και το σλόγκαν τους «Ακέφαλη αντίσταση». Αποφασίζουν να «δρουν» αυτόνομα και εναπόκειται στην κρίση της καθεμιάς ομάδας ποιον τρόπο θα επιλέξουν. Εν προκειμένω, οι τρόποι που έχουν επιλέξει οι Έλληνες του ‘Combat 18’ είναι ιδιαιτέρως βίαιοι, παράνομοι και επικίνδυνοι.

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να ανακαλύψει και να δικάσει τους υπεύθυνους, οι οποίοι διαθέτουν και οργανωμένο ιστότοπο και όνομα, αποκαλύπτονται οι ίδιοι με προκλητικές ενέργειες και φράσεις γεμάτες μίσος και ρατσισμό».

Η ίδια ανάληψη ευθύνης δημοσιεύεται στον ιστότοπο των ‘Ανένταχτων Μαιάνδριων Εθνικιστών’, μαζί με μία ευθεία απειλή, με τίτλο «Θα το πληρώσετε αυτό … δεν θα σας δείξουμε κανένα έλεος». Η ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση ‘Combat 18’ δεν διστάζει να κάνει γνωστή την παρουσία της μέσω διαδικτύου και να διαφημίζει τα εγκλήματά της. Άλλοτε μόνη της κι άλλοτε σε συνεργασία με τους ‘Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές’. Οι «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές», μάλιστα, διαθέτουν σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ‘Facebook’, όπου κι εκεί ανενόχλητοι διαφημίζουν παράνομες πράξεις και εκτοξεύουν απειλές.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1. Για ποιους λόγους δεν έχουν μέχρι ώρας παρέμβει οι δικαστικές αρχές ή η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

2. Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβούν ώστε να καταπολεμηθεί η διαδικτυακή δράση ναζιστικών μορφωμάτων;

Ο ερωτών βουλευτής
Καραγιαννίδης Χρήστος

Τα δύο υπουργεία απάντησαν, περίπου 20 μέρες αργότερα.
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=143d5887-4f35-4165-a3b7-a541011b493f

Πρώτα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, στις 18/11/2015. Στην απάντησή του, λέει ότι ρώτησε αν υπάρχει δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, όπου και η ευθύνη για το εβραϊκό νεκροταφείο της Νίκαιας, προφανώς, και του απάντησαν όχι. Ομως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έπειτα από καταγγελία για το ίδιο θέμα του ΕΠΣΕ, όντως σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως δικογραφία, η με ΑΒΜ Δ 2015/1983, η οποία χρεώθηκε στην Εισαγγελέα Ρατσιστικής Βίας, και «παραγγέλθηκε στο Διοικητή του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας, η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης». Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος: Απάντηση στην ερώτηση 666 της 2015-06-25 του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό Combat 18 και τις απειλές μέσω διαδικτύου».

Λίγες μέρες αργότερα, στις 22/11/2015, απάντησε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. Ενημερώνει τον βουλευτή Καραγιαννίδη πως και στον Πειραιά, τελικά, κινήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, «έκαναν ενδελεχή έρευνα στα ηλεκτρονικά ίχνη των ατόμων», και το συλλεγέν υλικό υποβλήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στηνΕισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου και διενεργείται προανάκριση. Η απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών:

Υπουργείο Εσωτερικών (Δημόσιας Τάξης), υπουργός Νίκος Τόσκας: Απάντηση στην ερώτηση 666 της 2015-06-25 του ΣΥΡΙΖΑ «σχετικά με τη βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου από το Ελληνικό Combat 18 και τις απειλές μέσω διαδικτύου».

Θυμίζουμε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης ήταν ο ένας από τους δύο βουλευτές, μαζί με τη Βασιλική Κατριβάνου, που ασχολήθηκαν με το θέμα της συμμετοχής Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στην ανθρωποσφαγή της Σρεμπρένιτσα, τον Ιούλιο του 1995. Εδώ η ‘Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Σχετικά με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και μισθοφόρων στη Σρεμπρένιτσα, 25 Ιουνίου 2015‘, εδώ ‘Η απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης‘, εδώ συνολικά οι ‘Δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής Ελλήνων υπηκόων στη Σρεμπρένιτσα‘, και εδώ ‘Η κάλυψη του θέματος της ελληνικής εμπλοκής στη Σρεμπρένιτσα στα μεγάλα ΜΜΕ (και όχι μόνο)‘.
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/06/25/erotisi-srebrenica-syriza-vouli/

Συνεπώς, -πληροφοριακά-, ήταν η τρίτη φορά που κινήθηκαν νομικές διαδικασίες με αφορμή τη δουλειά του XYZ Contagion, μαζί με τον ‘Πειθαρχικό έλεγχο και την ΕΔΕ για τον εωσφοριστή χρυσαυγίτη υβριστή της Μάγδας Φύσσα’: Ο χρυσαυγίτης πυρονόμος υμνητής του Χίτλερ με το εωσφορικό ποιητικό ‘έργο’ και μεγαλοστέλεχος της Χρυσής Αυγής που είχε υβρίσει τη μητέρα του Παύλου Φύσσα «κυράτσα του πένθους», την ημέρα της κατάθεσής της στο δίκη της εγκληματικής οργάνωσης στις 06/10/2015, υποχρεώθηκε σε πειθαρχικό έλεγχο και ΕΔΕ όταν το XYZ Contagion έκανε την αποκάλυψη για το εμετικό του παραλήρημα.

# Θυμίζουμε το δημοσίευμα:
Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/22/combat-18-anentaxtoi-mpogiatzides/

Η ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas ή C18 είναι παράρτημα (ή ίσως προσπάθεια μίμησης) της μητρικής αγγλικής τρομοκρατικής οργάνωσης-δικτύου Combat 18, όπως είναι γνωστό, λ.χ. λήμμα στη Wikipedia, εδώ.

Οπου 18, ασφαλώς, ίσον το 1ο και το 8ο γράμμα του αλφαβήτου, δηλαδή το A και το H αντί για ‘Adolf Hitler‘. Η Combat 18 ήταν το βίαιο, τρομοκρατικό και ‘ενοπλο’ πλοκάμι του ‘Blood & Honour‘, που ως γνωστόν σημαίνει ‘Αίμα και Τιμή’, το γνωστό ναζιστικό σλόγκαν. Για το ελληνικό ‘Blood & Honour’, που κι αυτό με τη σειρά του ήταν παρακλάδι της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αβγής, έχουμε μιλήσει σχετικά στην ‘Σκηνή Πρώτη‘ τουβιβλίου του XYZ Contagion.

Χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτών, σύμφωνα με τους ίδιους, βέβαια, είναι πως δρουν ‘οριζόντια’, χωρίς δηλαδή κεντρική καθοδήγηση και ιδιαίτερη ιεραρχία. Από κει και το σλόγκαν τους ‘Ακέφαλη αντίσταση‘. Αποφασίζουν να ‘δράσουν’ αυτόνομα και εναπόκειται στην κρίση της καθεμιάς ομάδας ποιον τρόπο θα διαλέξουν. Οι τρόποι που έχουν διαλέξει οι Ελληνες C18 είναι ιδιαιτέρως βίαιοι, παράνομοι και επικίνδυνοι.

Αυτές τις μέρες είχαμε άλλη μία επίθεση από το ελληνικό Combat 18, άλλο ένα αδίκημα, ξανά με βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου στη Νίκαια.
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να ανακαλύψει και να δικάσει τους υπεύθυνους [οι οποίοι] διαθέτουν και οργανωμένο ιστότοπο και όνομα, αποκαλύπτονται οι ίδιοι με προκλητικές ενέργειες και φράσεις γεμάτες μίσος και ρατσισμό» και καταλήγει

«Επαναλαμβάνουμε το μήνυμα που είχαμε στείλει στους βέβηλους και με άλλες τέτοιες ευκαιρίες:Δεν μας φοβίζετε».

Πράγματι, δεν φοβίζουν κανένα.

Την ίδια ανάληψη ευθύνης βλέπουμε δημοσιοποιημένη στο μπλογκ των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές), μαζί με μία ευθεία απειλή (έκαναν λάθος στο μικρό όνομα, προφανώς) με τίτλο ‘Θα το πληρώσετε αυτό … δεν θα σας δείξουμε κανενα έλεος’.

«Σας προειδοποιούμε ότι όποιος βγει απο εσας στον δρόμο εκείνη την μέρα και τον πετύχουμε δεν θα σας δείξουμε κανένα έλεος …. Κατάλαβες Γιάννη Κωνσταντίνου, το ότι θα γίνει θα το έχετε εσεις ευθύνη …»
http://maiandrioi.blogspot.gr/2015_10_01_archive.html

Η ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση C18 δεν διστάζει να κάνει γνωστή την παρουσία της μέσω διαδικτύου και να διαφημίζει τα εγκλήματά της. Αλλοτε μόνη της κι άλλοτε σε συνεργασία με τους ΑΜΕ-Ανένταχτους Μπογιατζήδες Εθνικιστές. Αν δεν είναι η ίδια ομάδα με άλλο όνομα, τότε σίγουρα πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία. Οι Μπογιατζήδες, μάλιστα, έχουν και σελίδα στο Facebook, όπου κι εκεί ανενόχλητοι διαφημίζουν παράνομες πράξεις και εκτοξεύουν απειλές.

Σταχυολογούμε από την δράση της C18, κυρίως:

– Τον Φεβρουάριο του 2015 αναλαμβάνουν την ευθύνη για την βεβήλωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και για την επίθεση στο Αντιφασιστικό Στέκι Pasamontana στον Κορυδαλλό.
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/02/pasamontana.html

– Τον Μάιο του 2015, έχουμε πάλι ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στο αυτοδιαχειριζόμενο ‘Αγρός’ στο Ιλιον και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου:
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html

Γυρίζουν βίντεο με τους εαυτούς τους και τα εμπρηστικά υλικά και το δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο, μαζί με την απαραίτητη σβάστικα, μία ‘κάρτα’ με την ανάληψη ευθύνης, ρητώς και κατηγορηματικώς. Εδώ στο 0.09′

 

Στο ίδιο βίντεο, στο 1.09′, φωτογραφίζονται με μαχαίρια στην επίθεση στο στέκι ‘Αγρός’, και στην επόμενη σκηνή, ένας απ’ αυτούς φορώντας κουκούλα ρίχνει εμπρηστικό υγρό στην πόρτα του κτιρίου και βάζει φωτιά.

Παρακάτω, στο 2.27′, βλέπουμε φωτογραφίες με όπλα, μαζί με ένα χέρι με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

– Τον Ιούνιο του 2015 βάζουν φωτιά στο στέκι ‘Αντίπνοια’  στα Πετράλωνα:
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html

Ανεβάζουν νέο βίντεο, στο οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη μαζί με τους ΑΜΕ-Ανένταχτους Μπογιατζήδες Εθνικιστές και με μεγάλη αλαζονεία γράφουν «Οι Combat 18 και οι ΑΜΕ σας παρουσιάζουν το στέκι ‘Αντίπνοια’ Να ΦΛΕΓΕΤΑΙ». Στο 1.22 εμφανίζεται ένας κουκουλοφόρος να βάζει φωτιά και να φεύγει τρέχοντας.

– Τον Μάιο του 2015, οι Ανένταχτοι Μπογιατζήδες Εθνικιστές (οι οποίοι βεβηλώνουν κι αυτοί εβραϊκά μνημεία, όπως στην Ρόδο τον Οκτώβριο του 2012, αλλά συνήθως βάφουν και ασχολούνται με σπρέι και μπογιές, όλες οι δράσεις τους εδώ) προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ‘Πυλαρινός’ στην Κόρινθο.
http://stekipularinou.espivblogs.net/2015/06/02/

Υπάρχει κάποιος να μετρήσει πόσα αδικήματα περιγράφονται σε αυτό το μικρό σημείωμα και πόσους και ποιους νόμους έχουν παραβιάσει;;;
Και δεν θα συνυπολογίσουμε τις απειλές, ασφαλώς (που, με την ευκαιρία, έχουν απευθύνει πολλές φορές και στο παρόν ιστολόγιο με αφορμή τις αποκαλύψεις του για την Σρεμπρένιτσα και όχι μόνο). Δεν τους φοβάται κανείς. Αλλά μήπως εδώ υπάρχει αυγχώρητη ολογωρία από την πλευρά των λειτουργών της Δικαιοσύνης;;; Μήπως θα πρέπει πάλι να φτάσουμε σε ανθρώπινα θύματα για να πέσουμε απ’ τα σύννεφα ξανά;;;

[UPDATE 08 Αυγούστου 2016]

Η έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες, για το έτος 2015 (‘International Religious Freedom Report for 2015’), η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Αυγούστου 2016, στο τμήμα για την Ελλάδα, περιέχει αρκετά περιστατικά αντισημιτισμού, ισλαμοφοβίας, ρητορικής μίσους και διακρίσεων λόγω θρησκείας. Είναι η 18η χρονιά, και η έκθεση on-line μπορεί να διαβαστεί εδώ:

«Members of minority religious groups, including Jews and Muslims, and immigrants experienced religious discrimination and hate speech. There were incidents of vandalism of cemeteries, religious memorials, and houses of worship, some of which government officials condemned»
http://www.state.gov/j/drl/rls/irf/religiousfreedom/index.htm?year=2015&dlid=256195#wrapper

Στο ‘Section III. Status of Societal Respect for Religious Freedom‘ (σελίδα 11 του αρχείου pdf) υπάρχουν αναφορές σε δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion:

Στην έκθεση του State Department για τις θρησκευτικές ελευθερίες 2015, στο τμήμα για την Ελλάδα, και στο 'Section III. Status of Societal Respect for Religious Freedom' υπάρχουν αναφορές σε δύο γεγονότα που είχε αναδείξει το XYZ Contagion: Η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική 'Ελεύθερη Ωρα' και οι εξωκοινοβουλευτικοί ναζί από την ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) διαφημίζουν ανενόχλητοι τα εγκλήματά τους, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων.

Το πρώτο είναι αυτό:

# Γνωρίζει η Εκκλησία της Ελλάδας ότι η Αποστολική Διακονία συνεργάζεται εμπορικά με την αποκρυφιστική, συνωμοσιολογική και αντισημιτική ‘Ελεύθερη Ωρα’;
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/12/27/apostoliki-diakonia-eleftheri-ora/

Η έκθεση αναφέρει:

«In December the far-right newspaper Eleftheri Ora organized a book fair that included anti-Semitic material such as the Protocols of the Elders of Zion»
https://archive.is/wYHmn#selection-6763.0-6771.1

Και το δεύτερο αυτό:

# Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της, όπως εμπρησμούς και βεβηλώσεις νεκροταφείων, συχνά σε συνεργασία με τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές)
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/10/22/combat-18-anentaxtoi-mpogiatzides/

# Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) μετά από δημοσίευμα του XYZ Contagion και καταγγελία του ΕΠΣΕ – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/11/22/dikografia-combat18-ame/

Η έκθεση αναφέρει:

«The self-proclaimed neo-Nazi group Combat 18 Hellas claimed responsibility for spraying graffiti containing anti-Semitic messages and swastikas over the entrance to the Jewish cemetery in Nikaia, Athens on October 21. In a statement claiming responsibility, Combat 18 Hellas said it had ‘made artistic renovations’ to the cemetery and had ‘left the graves for the next time.’ The KIS denounced the vandalism.
https://archive.is/wYHmn#selection-6779.436-6779.844

Το αρχείο pdf υπάρχει εδώ:
[US State Department Bureau of Democracy Human Rights and Labor] – International Religious Freedom Report for 2015 Section Greece [US State Department 2016] – 256407

 

One thought on “22/11/2015: Δικογραφία για τη ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas και τους ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) – Η ερώτηση στη Βουλή και οι απαντήσεις δύο υπουργείων

Leave a comment