31/12/2018: Μηνυτήρια αναφορά κατά “πατέρα Κλεομένη” και άλλων για ακραίο αντισημιτικό (και πολλαπλά ρατσιστικό) βίντεο με προτροπή σε μαζική βία

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

 

31 Δεκεμβρίου 2018


Κυρίες/Κύριοι

Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο την ακραία αντισημιτική και συνομωσιολογική ρητορική μίσους (και σε ορισμένα σημεία ξενοφοβική, ισλαμοφοβική ή και στρεφόμενη κατά άλλων ομάδων όπως των Μαρτύρων του Ιεχωβά ή των Μασόνων) του επονομαζόμενου “πατέρα Κλεομένη” και συνοδοιπόρων του. Στο βίντεο που ακολουθεί και απομαγνητοφωνημένο σε μεγάλο μέρος του, και έχει ανέβει στο κανάλι “Χάραγμα” στο RuTube από τις 30 Οκτωβρίου 2018, περιλαμβάνεται (όπως φαίνεται και από τον τίτλο ακόμα του βίντεο που είναι “Θα έρθει εποχή που θα σφάξουμε τους Εβραίους”) ως και ευθεία προτροπή σε μαζική αντισημιτική βία και γενοκτονία. Επίσης περιλαμβάνει πολλές ακόμα προτροπές σε βία. 

κλε

 

“{Απόσπασμα από ταινία με αποκεφαλισμό του Γολιάθ από τον Δαυίδ.}

(…)

Κλεομένης (στο 0:55): Αυτός είναι… ο αστυνομικός ή μπάτσος, όπως-θες-πέστονε, είναι μια χαρούμενη φατσούλα της νέας τάξης πραγμάτων.

Υποβολέας: Ο Έλληνας πατριώτης και εθνικιστής τελικά τί γνώμη έχει για την αστυνομία;

Κ : Αυτός είναι ένας καλός ανθρωπάκος. Δηλαδή αυτός, όταν θα συλλάβει εμένα, θα με σεβαστεί. Θα με βγάζει έξω από το κλουβάκι να πίνουμε καφεδάκι μαζί. Θα μου λέει πάτερ πήγαινε στην καθαρή τουαλέτα, μην πας σε αυτή που είναι.. κατουράνε οι Πακιστανοί και οι.. όλοι οι Μάο-Μάο. Θα με σεβαστεί. (…)

Καλός μέχρι εκεί που μπορεί να είναι. Μεχρι εκεί που θα.. δε θα τον ελεγχουνε οι εβραίοι σιωνιστές να είναι. Από εκεί και πέρα τι θες να κάνει; Θες να σου παραδεχτεί ότι εσένα σε διώκουνε στο δρόμο…

Υ: Όχι..

Κ: …και ότι τους Πακιστανούς και αυτούς δεν τους διώκουνε; Δεν μπορεί να στο παραδεχτεί (…)

Τους έχω χαρτογραφήσει αυτούς… τα μπατσάκια… και αν έρθει η ώρα θα τους τακτοποιήσουμε. Όπως… όπως τους αξίζει θα τους τακτοποιήσουμε! Το λάθος των εβραίων σιωνιστών ξέρει ποιο είναι; Μεγάλο λάθος… Πολύ μεγάλο λάθος! Τη δεδομένη στιγμή… Ότι με έχουνε αφήσει ζωντανό,,, Έχουνε την εξουσία και με έχουνε αφήσει ζωντανό… Αυτό είναι το μεγαλύτερό τους λάθος. Αν σταματήσουνε να κάνουν αυτό το λάθος και με σκοτώσουνε, θα έχουνε διαπράξει ένα μεγαλύτερο λάθος. Ο πάτερ έχει παλικάρια σε πολλές πόλεις της Ελλάδος. Και έχει δώσει εντολές. Το τι θα κάνουνε… Ντάξει; Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Περιμένω να κάνουνε το μεγαλύτερο λάθος. Το λάθος το πρώτο: με αφήνουνε και ζω. Να κάνουνε το μεγαλύτερο λάθος να με σκοτώσουνε. Ο ίδιος όμως, εάν αποκτήσω εξουσία (πέρα από την εξουσία που έχω από το Θεό).. αν ο Θεός μου χαρίσει και άλλη εξουσία, δε θα κάνω το λάθος που έχουνε κάνει αυτοί. Το τρίτο και ολέθριο λάθος των εβραίων σιωνιστών θα είναι να ξεκινάνε να συλλαμβάνουν και να σκοτώνουνε τα παλλικάρια που έχω σε όλη την Ελλάδα. Γιατί τους έχω δώσει εντολές τι ακριβώς θα κάνουνε. Γιατί μετά θα βγαίνουνε και άλλοι πιο πίσω. Σκοτώνεις ένανε? Βγαίνουνε δέκα. Σκοτώνεις δέκα; Θα βγουν εκατό. Ας ξεκινήσουνε οι εβράιοι σιωνιστές με το πρώτο λάθος. Μακάρι να ξεκινήσουνε (κάνει το σταυρό του). Να κάνουν το δέυτερο λάθος. Μακάρι να κάνουν το δέυτερο λάθος (κάνει πάλι το σταυρό του). Για να έρθει το τρίτο λάθος και να τους πάρει ο ελληνικός λαός φαλάγγι. Και να τους διώξει απ’την πατρίδα μας. (…)

Υ: (…) μας εχουνε καταξεφτιλίσει. Με τι ψυχή θα πάει ο άυριο άλλος να σηκώσει την ελληνική σημαία; Να περηφανευτεί για ποιο πράγμα (…) στην παρέλαση (…) όταν κάνει ο άλλος έτσι τι συμβολίζει αυτό;

Κ: Θα πάει να σηκώσει…

Υ: Γιατί δεν πάει να σκοτώσει κανενα…;

Κ: …Ναι. Να πάει να σηκώσει και τη σημαία, να την κυματίζει. Να φωνάζει “ζήτω η Πατρίς” και “ζήτω η Ορθοδοξία”, “έξω οι εβραίοι σιωνιστές”, “έξω οι προδότες” και να οργανωθούνε ομαδούλες… Καταλάβατε; Και τι θα κρατάνε στα χέρια τους; Καφέ; Φραπέ; Μπουκαλάκια με νερό; Πέτρες: Χειροβομβίδες; Ότι θέλει ο καθένας ας κρατάει, ανάλογα με το τι ψυχή έχει και πόσα κιλά αχαμνά έχει και να πάει απέναντι στους άλλους που θα είναι στην τέντα και στο παρασκήνιο, να τους ξηγηθεί αναλόγως. (…)

Και λέει ο Κύριος: “Έφτασε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου”. Ο ευλογημένος, πλέον, λαός του Θεού γίνεται ο ελληνικός. Ο δε εβραϊκός, ιουδαϊκός λαός, απ’ τη στιγμή που σταυρώνει και το Μεσσία από εκεί και μετά (…)

Έγινε καταραμένος λαός από μόνος του (…) τα πάντα ότι κακό υπάρχει το έχουνε δημιουργήσει οι εβραίοι σιωνιστές μετά τη στάυρωση του Κυρίου και εντεύθεν. (…)

Υ: (…) αφού το Ταλμούδ είναι το πιο… το μεγαλύτερο ρατσιστικό βιβλίο ένάντια σε όλα τα έθνη που έχει αυτές τις δηλώσεις που.. αυτές τις προτάσεις που λέει όλα… τα καλύτερα έθνη πρέπει να πεθάνουνε… Γιατί δεν έχει απαγορευτεί σε όλες τις χώρες εκτός από το Ισραήλ; (…)

,Κ: (…) Μουσουλμάνοι και Ιεχωβάδες, εφευρήματα των εβράιων σιωνιστών. (…) Μας κυβερνάνε οι εβραίοι σιωνιστές. Και θα δώσω ένα μήνυμα, ένα μήνυμα θα δώσω. Προσέχτε το καλά. Θέλετε να έχετε χάρη από το Θεό; Πολεμήστε με όποιο τρόπο μπορείτε όλες τις οργανώσεις των εβραίων Σιωνιστών. Μία από τις οργανώσεις των εβραίων σιωνιστών είναι οι ιεχωβάδες. Μου έχουνε κάνει μήνυση από το 2017 που τους έσπαγα τα καροτσάκια (…) Δέ με βρήκανε πουθενά να μου δώσουν το χαρτί του δικαστηρίου που μας κάνανε πριν κάποιους μήνες για το εβραϊκό μνημείο στη Λάρισα. Έτσι δε θα με βρούν πουθενά. (…) Μήνυμα προς όλους σας: Από ‘δω και πέρα, τσακίστε τα καροτσάκια των ιεχωβάδων! Σπάστε τα. Κλωτσές. Πάρτε τα, πετάχτε τα στο δρόμο. Πάρτε τα και κάφτε τα. Πάρτε τα και σπάστε τα, διαλύστε τα όλα.

Ηλικιωμένος: Και τις μασονικές στοές πάτερ;

Κ: Ναι και τις μασονικές στοές. Και τις μασονικές στοές. (…) Από δω και πέρα θα δείτε τι θα πάθουνε οι σιχαμένοι Ιεχωβάδες.

Υ: Δηλαδή, απ’ό,τι κατάλαβα αυτό που λες τώρα, είναι ότι ασχολούνται με εσένα που έριξες ένα βιβλιαράκι κάτω και δεν ασχολούνται με τους εβραίους που γραφουν.. που στο βιβλίο τους γράφουνε και εφαρμόζουνε το θάνατο…

Κ: Έτσι..

Υ: …όλων των εθνών δηλαδή…

Κ: Εκεί φτάσαμε!

Υ: Ασχολούνται με ένα βιβλιαράκι που’ριξες και οι άλλοι πάνε και κόβουνε κεφάλια εκεί και…

Η: Και κάτι για τους εβραίους να ξέρετε: Οι μόνοι που χτυπήσαν τους εβραίους και τους κάναν δικαστήριο.. ο μόνος που έκανε δικαστήριο και το πέτυχε παγκοσμίως είναι ο Πλέυρης. Εμείς θέλαμε να κάνουμε… και εκτός από ‘μας… εγώ δεν είχα το οικονομικό…

Υ: Και πως το πέτυχε μόνο αυτός;

Η: Και καλούσα… άκουσε… καλούσα όλους τους ιερείς, αρχιερείς, νέων και πατρίων: “Δεν ντρεπόσαστε να γράφουν οι εβραίοι αυτές τις βλαστημίες για το Χριστό μας, την Παναγία μας και τους χριστανούς;”… τους το λέω και δημόσια… Και δεν τόλμησε να έρθει κανένας γιατί όλοι έχουνε γονατίσει… και όποιος θέλει ας βγεί να με διαψέυσει. Τον προκαλώ δημοσίως, οποιονδήποτε ιεράρχη παγκοσμίως, πλην του Πούτιν και της παρέας της δικιάς μας,… Γιατί ο Πούτιν καταδίκασε ένα άλλο εβραϊκό βιβλίο, ισότιμο του Ταλμούδ, το Σουκλάν Ναρούχ. Κανείς δεν τόλμησε… δεν τολμάει γιατί τρέμουν όλοι… έχουνε,,, συγγνώμη.. να καταλάβεις γιατί έχουνε πάθει το λεγόμενο εβραϊκό σύνδρομο του φόβου; Τι φοβόσαστε ρε δειλοί; Τους εβραίους ρε φοβόσαστε; Το Θεό ρε που σε δημιούργησε ποιός τον εφοβάτε;

Κ: Μα είναι… οι πιο δειλοί είναι οι εβραίοι… Οι πιο δειλοί είναι οι εβραίοι! Γιατί; Γιατί είναι τέκνα αυτού του κόσμου. Νοιάζονται για τα πρόσκαιρα. Φοβούνται μην πεθάνουνε. Είναι πολύ δειλοί. Τους δειλούς θα φοβηθούμε;

Η: (…) Ξέρεις τι λένε ακόμα οι εβραίοι; Άγιος ο τον χριστιανόν σφαγιάζων. (…)

Κ: Εμείς βάζουμε μπροστά τα στήθη μας, να πέσουμε πρώτοι να ακολουθήσετε εσείς μετέπειτα και να ξεκινήσει επανάσταση. Η Ελλάδα είναι Ορθοδοξία. Δεν θέλουμε τους εβραίους σιωνιστές στην πατρίδα μας. Δεν θέλουμε τους μουσουλμάνους. Δεν θέλουμε τους ιεχωβάδες. Δε θέλουμε κανένα σατανιασμένο άτομο στην Ελλάδα. Εδώ θα διαφυλάξουμε την πατρίδα μας. Και θα τη διαφυλάξουμε με οποιοδήποτε τρόπο. (…) Δε βγαίνει τίποτα με τα δικαστήρια. Τίποτα δε βγαίνει με τα δικαστήρια. Ελέγχουν τα πάντα. (…)

Υ: Σφάξτε τους όλους, λέει, και αφηστε να δουλέυουν λίγα εκατομμύρια για μας (…)

Η: (…) Πάτε και ψηφίζετε όλοι.. Νέα Δημοκρατία ψηφίζατε. Τα καθάρματα αυτά. Τον Καραμανλή και τους άλλους… τον Σαμαρά. Που πίνουν αίμα στις μασονικές στοές. Τον άλλο τον Παπανδρέου (…) ευλογείτε αυτούς τους καταραμένους τους πολιτικούς, που αν δεν πιούνε αίμα και δε θυσιάσουνε παιδί, δεν βγαίνουνε στην κυβέρνηση. (…)

Υ: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, που δεν ξέρω τώρα… χιλιάδες χρόνια να μιλήσουμε; Εκατοντάδες; Πως όλα αυτά τα χρόνια είναι αφεντικά του κόσμου οι Εβραίοι και δεν είναι κανείς άλλος. Δεν υπάρχουν άλλα αφεντικά; Οι Εσκιμώοι, οι Αφρικάνοι; Κάποιος άλλος; Γιατί θέλει ο κόσμος γιατί όλα τα έθνη θέλουν αφεντικά τους Εβραίους; Φοβούνται να αρχίσει ο κόσμος από την… Φοβούνται το χάος, να ξαναοργανωθεί ο κόσμος από την αρχή;

Κ: Κάνεις λάθος. Οι εβραίοι είναι πίσω από όλα τα κακά…

Υ: Φανερά… δεν είναι πίσω απ’ όλα…

Κ: …αλλά οι κυβερνήτες και αυτοί που κυβερνάνε κατά περιόδους τον κόσμο είναι διάφοροι. (…)  Οι εβραίοι είναι πίσω από όλα τα κακά. Γιατί είναι οι εβραίοι και σε αυτούς τυς λαούς.

Η: (…) Ξέρεις γιατί είναι οι εβραίοι; Γιατί οι εβραίοι έχουν πατέρα τους τον διάβολο. (…) Ο Ρόθτσιλντ είναι κατευθείαν, τετ α τετ, με τον Εωσφόρο. (…)

Κ: Θα οργανωθούμε παιδιά. Θα έρθει ξανά το ’21. (…) Θα επαναφερουμε το ’21. Στην Τριπολιτσά… άκουσε να δεις… Στην Τριπολιτσά, με την άλωση, οι Έλληνες σφάξανε 5.000 Εβραίους. Το γνωρίζεις; Αφήνανε τους Τούρκους… Κολοκοτρώνης… Και οι υπόλοιποι έτσι; Ήτανε και ο παππούς μου που έσφαζε εκεί πέρα Εβραίους. Ο παππούς μου άφηνε τους Τούρκους και έσφαζε Εβραίους! Και αυτό κυλάει εδω μέσα! Μη νομίζετε ότι δε θα έρθει η εποχή να σφάξουμε κι εμείς Εβραίους. Δε θα πάμε έτσι. Θα πάρουμε πολλά κεφαλάκια πριν φύγεις το δικό μας. Ζει Κύριος ο Θεός των δυνάμεων… παρτε παιχνιδάκια… επενδύστε τα χρήματά σας σε ελεημοσύνη και σε μέταλλα (κάνει κίνησει ότι πατάει σκανδάλη) και ξεκινάμε παιδιά. Ζει Κύριος ο Θεός.”

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δώσετε στη μήνυση αυτή.
 
Με τιμή,

Παναγιώτης Δημητράς

Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι 
διεύθυνση: ΤΘ 60820 – 15304 Γλυκά Νερά

3 thoughts on “31/12/2018: Μηνυτήρια αναφορά κατά “πατέρα Κλεομένη” και άλλων για ακραίο αντισημιτικό (και πολλαπλά ρατσιστικό) βίντεο με προτροπή σε μαζική βία

Leave a comment